Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen csaptelepet vegyek?

Milyen csaptelepet vegyek?

Figyelt kérdés

IKEA-ban lehet kapni már 4-5 ezerért konyhai csaptelepet, de van 40ezerért is.

Gondolom minőségben is van azért különbség, de igaz az, hogy a 10 ezer forint alatti (kínai) csapok csak 2-3 évig jók, utána folyik?

Jó lenne egy olyan, aminek a csövét lehetne állítani, hogy hova lője a vizet. (ha jól tudom, a rugós csapok ilyenek...)

Ezeket néztem ki:

[link]

[link]

Szerintetek?

2014. okt. 14. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A kerámia betét 99%-ban kínai mindehógyikben, inkább a kidolgozás minősége szokott eltérni! Az olcsóbb csaptelepek általában hangosabban üzemelnek. Nekem a Kludi-nak nincs hangja ha kinyitom, míg a Sanomix-ből hangos surrogással jön a víz.

A másodiknak linkelt képen lévő csaptelepet most vettel a LIDL-ben 9900 Ft-ért, már beszerelem, és jól működik, bár ez is surrog.

2014. okt. 15. 07:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én az elsút venném.

Érdemes megemlíteni, hogy kínai csaptelepek valami szörnyű izével vannak kezelve, azért érdemes őket a felszerelés előtt, valamilyen oldószeres vízzel átmosni.

2014. okt. 15. 08:37
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Magyart,ahhoz mindig van minden,és nem az egekben van az ára .Semmivel sem rosszabbak a nagy nevüeknél .
2014. okt. 15. 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:

"Magyart,ahhoz mindig van minden"

Az első válaszban említettem a Sanimix-et, ahhoz képest, hogy Budafokon van a "gyár" teljesen kínai az egész, és semmilyen alkatrészt nem tudnak adni hozzá! Tudom, mert pár éve szükségem volt egy üzemmód váltóra egy zuhanypanelhez, de 3 hét alatt se tudtak keríteni egy cseredarabot! Aztán két sarokkal feljebb egy másik cégnél vettem egyet, szerencsére azok is kínai cuccokat használtak!

:(

2014. okt. 15. 16:35
 5/7 TappancsMancs ***** válasza:

Nálunk a 20 ! éves kludiban csak most másfél éve lett betét cserélve. Akkor? Szebbek, nincs vele gond stb. Gondold meg ha 5e a csaptelep de 5 évet bír +5e ha felszerelteted (3 kiszállás, 2 a szerelés, sacc).

Most volt utolsó darab kludi leárazva 12e ! Ha drágállod keresgélj egy ideig és találsz.

2014. okt. 19. 21:02
 6/7 TappancsMancs ***** válasza:

előzőhöz

a betét sem utángyártottra lett cserélve hanem eredetire.

2014. okt. 19. 21:04
 7/7 TappancsMancs ***** válasza:

kétperces keresés

Kludi, Maris, mosogatócsaptelep

Ár: 18.590 Ft / db

[link]

Bár azt hallottam a Mofém felhozta a minőséget és valami 4év garit is vállal, és meg kell hagyni szebbek is lettek. Ha gondolod nézegess még...

2014. nov. 1. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!