Milyen fültokot/fülvédőt vegyek azért, hogy ne halljam a zenét?
Figyelt kérdés
Munkavédelmi eszközként be szeretnék egy ilyenre ruházni, mivel távmunkában akarok itthon dolgozni, és zavar ha az asszony Lady Gagát hallgat, még akkor is ha fülhallgatón keresztül teszi ezt :) Olyan kütyü kéne, ami nem engedi be a zajt a fülembe. Füldugót próbáltam de az nem sokat ér, viszont kinéztem egyet: [link]
A gond az, hogy én ehhez nagyon sötét vagyok, pl nem is tudtam, hogy van olyan fültok amiben nem hallasz bizonyos frekvenciát (munkagép), de a beszédhangot igen. Nekem olyan kéne, ami semmit nem enged be lehetőleg, tehát amit csak tud, tompít! Köszi a választ!
2010. jan. 18. 21:55
1/1 anonim válasza:
ez komoly. nem is tudtam, h létezik ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!