Mosogató lefolyó folyik ha WC pumpával nyomom. Mit csináljak?
Elég lassan folyik le a víz így gondoltam elkezdem pumpálni hogy megelőzzem a nagyobb bajt.
A gond viszont az, hogy amikor nyomom a pumpát a csövekből/tömítésekből csöpög a víz a mosogató alja is horpad egy kicsit.
A másik kérdésem az lenne hogyan zárjam el a túlfolyó nyílást hogy a lehető legnagyobb nyomást fejtsem ki a pumpával ?
Mosogatószivacsot próbáltam odatartani és nyomni a nyíláshoz, de azon is átjön a víz.
Igen úgy csinálom csak elég félreérthetően írtam le.
Ez is a gond mert ahogy pumpálom le-fel a mosogató alja is behorpad és visszaenged egy kicsit ami gondolom nyomja a csöveket/tömítést és így tud szivárogni.
Lúgosat még nem próbáltam tudnál ajánlani valamilyen konkrét szert ?
Az már megvolt, de továbbra is ilyen.
Még a praktikerből is vettem olyan kézi csőgörényt és megpiszkáltam vele, de semmit nem használt.
Viszont nem lehet messze a dugulás, mert kb. 1.5 liter vizet tudok leönteni úgy, hogy lefollyon normálisan.
Ha a csőrendszerben van a dugulás akkor is használnak ezek a "csodaszerek" ?
van úgy, hogy a szétszedhető rész nincs eldugulva, hanem fölötte a T idomnál, ahol összefolyik a két mosogatóedény és a túlfolyó
ha minden tiszta a szerelhető részen, akkor a lakásnak a vízrendszeri részén támadj! A csőgörényt ott dugd be, ahol a vízcső kiállása van a falból. Forgasd, nyomkodd stb
A csőben volt/van részleges dugulás.
Egy 5méteres csőgörénnyel sikerült továbbtolni/fellazítani, most már lefolyik 5l víz is.
2 óra hosszáig nyomogattam a spirált mire sikerült áttörni olyan mintha beton lett volna a csőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!