Csöpög a kerti csap fagytalanítás után. Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Eddig nem csöpögött sem nyáron sem pedig télen, múlt héten elzártam a fagytalanító csapot a normál csapot pedig kinyitottam teljesen ezt így szoktuk. De most így csöpög a csap, nem nagyon kb 15- 20 másodpercenként egy csepp. Próbáltam erősebben elzárni így sem lett jobb a vízóra észre sem veszi szerencsére.Mi lehet a baj és mi a megoldás.
Elfagyhat így nekem a csap télen nagy mínuszok idején?
2014. nov. 1. 15:05
11/11 Napkiraly 

válasza:

"Nálunk szerelőknél ez negyed fordulatot jelent. "
Sejtettem. Tehát ahelyett, hogy megfogadja a hülye másik univerzumból jött csapot sosem látott ember ingyentanácsát, és átmozgatná, hívjon rögtön szerelőt. Ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!