Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Csöpög a kerti csap fagytalaní...

Csöpög a kerti csap fagytalanítás után. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Eddig nem csöpögött sem nyáron sem pedig télen, múlt héten elzártam a fagytalanító csapot a normál csapot pedig kinyitottam teljesen ezt így szoktuk. De most így csöpög a csap, nem nagyon kb 15- 20 másodpercenként egy csepp. Próbáltam erősebben elzárni így sem lett jobb a vízóra észre sem veszi szerencsére.Mi lehet a baj és mi a megoldás.

Elfagyhat így nekem a csap télen nagy mínuszok idején?

#kerti-csap
2014. nov. 1. 15:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sajnos ki kell cserélni az elzárót.
2014. nov. 1. 15:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Arra gondolsz ahova a fagytalanító csap becsatlakozik a föld alatt 1-1.5 méterrel?
2014. nov. 1. 15:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. nov. 1. 15:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Próbáld nyítni zárni a fagytalanitót,valami kis szemét alá kerülhetett,akár rozsda is .Lehet hogy kidolgozza magából.Mindig ütközésig fordítsad .Nyáron a nem hiszem hogy észlelhetted a téli víztelenitő átengedését,hisz ekkor nyított állapotban van .Most viszont hogy nem zár,feltelik a cső vizzel,és bele is fagyhat.Én ezért nem ásnám ki.Marad elzárva ,és jól tekerd be szigetelő anyaggal .A csövek kevésbé,a csapok szoktak szétfagyni,ezt viszont szereld le .Ha szétfagyna a cső ,ez csak föld felett lehetséges,és ugy is látnád.Mivel a fagytalanitó elzárva van,vizömlésről szó sem lehet .
2014. nov. 1. 15:24
 5/11 Napkiraly ***** válasza:
Nyisd ki,zárd el párszor, lehet nem jó végállásba fordítottad
2014. nov. 1. 15:36
 6/11 anonim ***** válasza:

"Nyisd ki,zárd el párszor, lehet nem jó végállásba fordítottad"

Jah..láttál már ilyen csapot közelről?

2014. nov. 2. 10:23
 7/11 Napkiraly ***** válasza:
Cseréltem is, van is kettő a polcomon, okostojás. Többféle van,van amelyik átfordul, van amelyik ha rossz állásba hagyod csöpög. Szedtél már szét ilyet, okostojás? Akkor értenéd miért.
2014. nov. 2. 17:26
 8/11 anonim ***** válasza:

"Többféle van,van amelyik átfordul,"

Jah...tényleg nem láttál még télicsapot..

2014. nov. 3. 07:29
 9/11 Napkiraly ***** válasza:

Nem vitatkozom, mert ilyen emberrel nincs értelme. Nem láttam, eltiltott tőlük a bíróság távoltartási végzéssel.

Igazából egy párhuzamos univerzumból jöttem, ebben a párhuzamos univerzumban van olyan csap, ami körbefordul. Ha a kérdező is a párhuzamos univerzumban lakik, akkor neki is ilyen csapja is lehet (bizonyos állásban a leeresztő lyukon keresztül engedi kifelé a vizet,én ezért mindig megnézem a vízórát őszi zárás/tavaszi nyitás után).

Ha abban az univerzumban élsz ahol a 81%-os versenyző, akkor hívd el a 81%-os versenyzőt, mert ő jogosult másfél méternél jobban megközelíteni egy elzárócsapot.

2014. nov. 3. 20:44
 10/11 anonim ***** válasza:

" (bizonyos állásban a leeresztő lyukon keresztül engedi kifelé a vizet,"

Így van. Nálunk szerelőknél ez negyed fordulatot jelent.

Nálatok a másik univerzumban pedig körbe forog....

Jóember kapjál már az agyadhoz mielőtt neki állsz oktatni.

(amúgy meg offolni kell mert ez itt másnak a kérdése volt)

2014. nov. 4. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!