Csöpög a kerti csap fagytalanítás után. Mi a megoldás?
Eddig nem csöpögött sem nyáron sem pedig télen, múlt héten elzártam a fagytalanító csapot a normál csapot pedig kinyitottam teljesen ezt így szoktuk. De most így csöpög a csap, nem nagyon kb 15- 20 másodpercenként egy csepp. Próbáltam erősebben elzárni így sem lett jobb a vízóra észre sem veszi szerencsére.Mi lehet a baj és mi a megoldás.
Elfagyhat így nekem a csap télen nagy mínuszok idején?
"Nyisd ki,zárd el párszor, lehet nem jó végállásba fordítottad"
Jah..láttál már ilyen csapot közelről?
"Többféle van,van amelyik átfordul,"
Jah...tényleg nem láttál még télicsapot..
Nem vitatkozom, mert ilyen emberrel nincs értelme. Nem láttam, eltiltott tőlük a bíróság távoltartási végzéssel.
Igazából egy párhuzamos univerzumból jöttem, ebben a párhuzamos univerzumban van olyan csap, ami körbefordul. Ha a kérdező is a párhuzamos univerzumban lakik, akkor neki is ilyen csapja is lehet (bizonyos állásban a leeresztő lyukon keresztül engedi kifelé a vizet,én ezért mindig megnézem a vízórát őszi zárás/tavaszi nyitás után).
Ha abban az univerzumban élsz ahol a 81%-os versenyző, akkor hívd el a 81%-os versenyzőt, mert ő jogosult másfél méternél jobban megközelíteni egy elzárócsapot.
" (bizonyos állásban a leeresztő lyukon keresztül engedi kifelé a vizet,"
Így van. Nálunk szerelőknél ez negyed fordulatot jelent.
Nálatok a másik univerzumban pedig körbe forog....
Jóember kapjál már az agyadhoz mielőtt neki állsz oktatni.
(amúgy meg offolni kell mert ez itt másnak a kérdése volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!