Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Aki ert az orakhoz, segitene...

Aki ert az orakhoz, segitene egy kicsit?

Figyelt kérdés

Na, vettem egy tok jo kis orat, de kiderult (vagyis hat eddig is sejtettem), h egyszeruen nem birom a kattogasat, nem tudok tole este aludni. Szoval letortem a mp mutatot, de sajna kattogott tovabb. Kicsit szetszereltem es beleneztem, aminek eredmenyekeppen most egyaltalan nem mukodik...:S Van valakinek otlete, hogy mit lehetne csinalni vele? Vigyem orashoz? Lehetseges egyaltalan egy ora mp mutato nelkul?

Koszi, aki ir.

2010. jan. 19. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jajj szegény óra :( Órás bizti meg tudja csinálni, mert amit letörtél az csak az a része, ami látszódik is (szóval nem az kattog, kár volt bántani). Ha belül nem törtél el semmit biztos megcsinálja, így látatlanba nehéz bármi mást ajánlani.
2010. jan. 19. 23:17
 2/9 anonim válasza:
100%

Ez aranyos.

Vidd el óráshoz, de lehet, hogy kuka.

Attól mert a mp mutatót letöröd attól még nem múlik el a kattogás, nem a mutató kattog!

Egyébként egy idő után a füled hozzászokik a kattogáshoz és nem fog zavarni.

2010. jan. 19. 23:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. :) Igazabol 1 euro volt, szal lehet h erdemesebb lenne inkab egy komolyabb (vilagito szamos) orat venni a javitas helyett. Amugy mar probaltam ugy elaludni, de csak nagyon nehezen megy...:S
2010. jan. 19. 23:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Amit én írok az vicces lesz. Régi munkahelyemen a főkönyvelő javította meg az órámat. Amikor készen lett vele, egy pár alkatrészét a kezembe nyomott. Csak néztem, de az óra működött. ::)))
2010. jan. 19. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni olyan órát, aminek "folyik" a másodperc mutatója... szóval nem ugrál, hanem folyamatosan megy. Az majd nem kattog... te kis zseni :D : :D: DD:
2010. jan. 19. 23:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Jo van na... Kicsit sok MacGyvert neztem mostanaban, aztan... na... hat ez lett belole :D :D
2010. jan. 19. 23:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Falióra?... Asztali óra?...

Nálunk is mindegyik falióra hangosan kattogott, de én cselesen egy szivacs darabot ragasztottam a hátlapjukra, így teljesen letompul a kattogó hang (a fallal érintkezve volt csak hangos)...

Én egyszerűen egy öntapadós ablak-szigetelő laticelcsíkot levágtam (3-5 cm-t) és rátapasztottam az óra hátlapjára. ENNYI!

Ugyanezt asztali órával is meg lehet csinálni : tedd valami szivacsos, rugalmas, hangszigetelő rétegre! (Majd a következőt, mert ezt az órát már elcseszted.)

2010. jan. 20. 02:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az órádnak ilyen a mechanikája,..kattogós.Most hogy "megjavítottad" :D nem működik.

Ha elviszed 1 óráshoz az megcsinálja,de akkor kérd meg hogy zajtalan mechanikás óraművet rakjon bele :Ha ugyanis ez 1 szabványos méretű óramű-szerkezetű,akkor kicseréli 1szerüen,egy zajtalan verzióra.

Ha nem tudja...akkor inkább vegyél egy komplett új órát, ami zajtalan óramű konstrukcióval szerelt.

2010. jan. 20. 06:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. :)
2010. jan. 20. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!