Aki ert az orakhoz, segitene egy kicsit?
Na, vettem egy tok jo kis orat, de kiderult (vagyis hat eddig is sejtettem), h egyszeruen nem birom a kattogasat, nem tudok tole este aludni. Szoval letortem a mp mutatot, de sajna kattogott tovabb. Kicsit szetszereltem es beleneztem, aminek eredmenyekeppen most egyaltalan nem mukodik...:S Van valakinek otlete, hogy mit lehetne csinalni vele? Vigyem orashoz? Lehetseges egyaltalan egy ora mp mutato nelkul?
Koszi, aki ir.
Ez aranyos.
Vidd el óráshoz, de lehet, hogy kuka.
Attól mert a mp mutatót letöröd attól még nem múlik el a kattogás, nem a mutató kattog!
Egyébként egy idő után a füled hozzászokik a kattogáshoz és nem fog zavarni.
Falióra?... Asztali óra?...
Nálunk is mindegyik falióra hangosan kattogott, de én cselesen egy szivacs darabot ragasztottam a hátlapjukra, így teljesen letompul a kattogó hang (a fallal érintkezve volt csak hangos)...
Én egyszerűen egy öntapadós ablak-szigetelő laticelcsíkot levágtam (3-5 cm-t) és rátapasztottam az óra hátlapjára. ENNYI!
Ugyanezt asztali órával is meg lehet csinálni : tedd valami szivacsos, rugalmas, hangszigetelő rétegre! (Majd a következőt, mert ezt az órát már elcseszted.)
Az órádnak ilyen a mechanikája,..kattogós.Most hogy "megjavítottad" :D nem működik.
Ha elviszed 1 óráshoz az megcsinálja,de akkor kérd meg hogy zajtalan mechanikás óraművet rakjon bele :Ha ugyanis ez 1 szabványos méretű óramű-szerkezetű,akkor kicseréli 1szerüen,egy zajtalan verzióra.
Ha nem tudja...akkor inkább vegyél egy komplett új órát, ami zajtalan óramű konstrukcióval szerelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!