Mosógépet lehet falra feltenni?
Gondolom az ötletet innen vetted:
Nekem a szárítógépem van a galérián, azzal nincs gond.
Épített galéria, L vas kereszt és faltartókkal, falhoz rögzített, nem oszlopos.
A mosógépen én csak akkor emelném meg ha nagyon új, önmagát hozza egyensúlyba, teljesen kizárható az elvándorlása és építenék neki pultot rendes téglából alá rendes áthidalókkal. De inkább mást építs a mosógép fölé szerintem is.
Én pedig - így utólag belegondolva - vennék két klíma kültéri konzolt, és arra tenném fel, persze a gumibakokat is alatta hagynám csillapításnak. Na jó az én 10 éves mosógépem már nem az az ugrálós Energomat a lakótelepről, pedig nem volt drága...
:)
Ennek papíron 100 kg a terhelhetősége (persze létezik nagyobb is) [link]
A mosógép üresen kb 65-70 kg, +5 kg ruha, és 20-30 liter víz, az kb. 100 +/-5 kg.
Szerintem.
Konzolra én sem tenném. Azért ez nem olyan, mint pl. egy bojler, aminek ugyan nagy súlya van, de nem mozog.
A mosógép rázkódása egy idő után nagy eséllyel kirázná a rögzítést a falból. Bármennyire is kiegyensúlyozós-óvatos mosógépről van szó. Ha már meg kell emelni, én is a galériaszerű, tehát lábakon álló kivitelre szavazok.
Köszönöm a válaszokat!
Az ötlet már régóta megvolt, de tényleg erről a képről ugrott be, hogy megoldható. Máshol láttam már különféle fából eszkábált magasítványt, alatta kihúzható fiókkal, de az a kis begőzölős, összefolyó nélküli panelfürdőben nem okés. A mosógép teljesen új lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!