Mokledor kérdése:
Rakott már valaki?
Figyelt kérdés
Rakott márvalaki össze úgy IKEA bútort hogy ba**meg és az azt követő anyázások nélkül?2014. aug. 12. 21:48
1/7 anonim válasza:
Ikéás emeletes ágyam volt gyerekkoromtól kezdve, hamar megtanultam sitty-sutty összedobni egy-egy ilyen bútort :D Talán ott kellene állást keresnem...
2/7 t_GaRami_a válasza:
Ott az interjú úgy kezdődik, hogy össze kell raknod a széket, amire leülsz. Tudom, mert én is voltam.
3/7 anonim válasza:
Igen, kettőt is, és még nincs egy hete ennek. :)
5/7 A kérdező kommentje:
mert nekem nem jött össze XD
2014. aug. 13. 06:36
7/7 anonim válasza:
Persze. Gondolj bele, az a termék, mire a gondolatból szék lesz, sok száz tervező-mérnök-technikus, tesztelő és gyártó kezén átmegy, mire az termék lesz. Ugye nem gondolod, hogy az a sok ember mind figyelmetlen balfék, aki egy szart gyárt, csak azért, hogy ne tudd te összerakni? Tapasztalatom az, hogy nem mindenki tanulmányozza át a dokumentációt. Pl. nem mindegy, hogy hogy egy látszólag szimmetrikus darab hogyan áll, mert a furatok eltérhetnek oldalanként.
Nézd meg a filmet az IKEA-ról és meglátod, hogy ahol század miliméter pontos forgácsológépek dolgoznak, ott nem születik szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!