Aki már csinalt hógombot, milyen "let"rakott bele? Surgos!
Szerintem a "hóval" van a gond, hungarocell reszelékkel ne is próbálkozz!
:D
Mit használsz?
Hol vannak az ékezeteid?
Nem az van benne, hanem muanyag reszelek, probaltam csillamporral es kokuszreszelekel is. Hogy erted, hogy mit csinalok? :D Ajandekot, karacsonyra.
A noverem baratjanak tableten nincsenek ekezetes betuk, ezert nem irok ugy. A mar-on meg azert van, mert neha kiir javaslatokat..
Itt a csajszi elmagyarázza hogy hogyan kell hógömböt csinálni :)
"Hogy erted, hogy mit csinalok? :D"
Nem azt írtam, hogy mit csinálsz, hanem azt, kérdeztem, hogy mit használsz (mármint "hónak")!
Próbálj visszaemlékezni az általános iskola fizika óráira, és keress valami olyan dolgot, ami nehezebb a víztől! A műanyagok nagy része nem ilyen, és ha víznél könnyebb folyadékkal kisérletezel (olaj, glicerin), akkor még rosszabb lesz az eredmény!
"A noverem baratjanak tableten nincsenek ekezetes betuk, ezert nem irok ugy."
Nyomva kell tartani a betűket, és lám előkerül az ékezet!
Az előbb jó nagy hülyeséget írtam a víznél kiseb fajsúyú dolgokról! Pont az kell, hogy leüllepedjen a reszelék...
:(
Jó bocsi félreolvastam. És próbáltam csillámport és műanyagot is. Mindkettőből maradt fent a víz, glicerin keveréken(és a többin is), de így is a csillámpor lett a jobb.
Képzeld el tudom, hogy kell használni a tableteket...de ezen nincs ilyen..nem vagyok hülye.. (és mielőtt ebbe is belekötsz, ezt a laptopomon írtam, azért ékezetes..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!