Tasli2000 kérdése:
Hogyan tudnám egy kicsit felpofozni a csocsóasztalomat?
Figyelt kérdés
Van egy régebbi csocsóasztalom, a márkáját nem tudom, mert a TESCO-ban vettem leárazva. Kellene hozzá 4 db láb, a falait fel kéne egy kicsit újítani,új rudakat sem ártana belerakni. Mivel egy nagyon alap csocsó, így azt szeretném, hogy az újítások során úgy működjön, mint a pénzes változat, azaz visszajuttassa a golyót.
Tudnátok segíteni,hogy hol vásároljak hozzá dolgokat vagy hogy van-e vállalkozó aki ilyenekkel foglalkozik? Ha tudtok vállalkozot akkor esetleg egy árajánlatot tudnátok mondani?
2014. júl. 31. 22:02
1/2 anonim válasza:
A olyóviszajuttatást te is meg tudod oldani ha egy kicsit tudsz barkácsolni. Szerintem egy dekopírfűrész kell és egy tubus faragasztó. Balsafából vagy rétegeltlemezből tudsz csinálni csúszdát miután megemelted az egészet. Akkor nem kell kotorászni.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm. akkor mostantól így tervezek :)
2014. aug. 1. 20:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!