Kompresszorból ki kell engedni a levegőt ha végeztem a munkámmal vele vagy csak úgy kell hagyni?

Ki kell engedni. Nekem rendszeresen tönkrementek a tömlőim, mert nyomás alatt voltak.
Egyszer már ráírtam a kompresszor hivatalos szervizére, hogy mi a helyzet. Mondták, hogy a gépet is minden esetben "feszteleníteni" kell munka után. Gondolom meghosszabbítja az élettartamát.
Én annyira szoktam kiengedni a levegőt belőle, hogy ha a pisztolyra rányomom az ujjamat, akkor erőfeszítés nélkül bent tudom tartani a levegőt. Tehát nem kell 0-ig menni.

Konkréten ezt írta a szerviz.
- Sem a kompresszort sem pedig a tartozékait nem szabad tartósan nyomás alatt tartani, a használati útmutató is leírja, hogy a használatot követően az eszközt feszteleníteni kell.
- A fényképekből (köszönöm, hogy elküldte) látom, hogy ez a jobbik minőségű termékünk melyre eddig egyszer volt ugyan ez a panasz és az illető szintén folyamatosan nyomás alatt tartotta a tömlőt, de nem szerette volna megérteni, hogy ez így rendellenes.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!