Szia!Én otthon talált laposvasakból készítettem.Először megrajzoltam utána 20-as fúrószárral kifúrtam majd reszeltem belőle.Alul az íves részt kifúrkáltam kiütöttem és kireszeltem.A külsejét flexel kivágtam leköszörültem,lereszeltem.Miután ez megvolt lecsiszoltam és lefújtam metal lakkal és kész.Általában aluból szokták csinálni és vasból csináltam kicsit több idő meg nehezebb is de keményebb anyag ha ügyes vagy pik-pak kész vagy vele.Sok sikert! :)
2014. máj. 11. 16:01
2/18 anonim válasza:
Én 25mm- es plexiből csinálta, hasonló módon, könnyebb volt a munka fázis, célnak 1.oszt +felel!
2014. máj. 11. 16:29
3/18 anonim válasza:
Az mond neked valamit, hogy:
illegális?
2014. máj. 11. 16:30
4/18 kovpet válasza:
Az eszköz maga nem illegális, csak a közterületen való birtoklása.
2014. máj. 11. 21:35
5/18 glaslo1 válasza:
Gipszformába ólomból kiöntöd és pasz!-a negatívot természetesen előbb testre szabod"...
2014. máj. 12. 09:28
6/18 anonim válasza:
Hy!
Én úgy csinálnám,hogy felrajzolnám,a belső lyukakat kifúrnám és flexxel szépen körbe vágnám,csiszolnám,majd gravirt bele vagy vésést és mehet is galvánozásra! :)
De Nekem van egy lézervágós ismerősöm,Én kitudom szerkeszteni autocadbe és kivágják gyönyörű szépen :)
Vagy mégy úgy lehetne megcsinálni hogy vastagfaló csöveket karikákra vágni,egymás mellé hegeszted ,majd a támaszt is hegeszteni neki és szépen a lyukakat feltölteni és becsiszolni,majd festeni vagy galvánozni....
2014. máj. 12. 11:46
7/18 aculluca válasza:
Nem túl okos ilyen kérdést feltenni neten, pláne hogy kiírod hogy fegyvert akarsz készíteni.
2014. máj. 14. 08:32
8/18 kovpet válasza:
aculluca: teljesen legális, amit a kérdező szeretne csinálni, semmi gondja nem lehet abból, ha kiírja.
Más kérdés, hogy a boxer közterületen való birtoklásáért megbírságolhatják, de gondolom, nem közterületen fogja elkészíteni. Megint más kérdés, hogy a boxer, mint fegyver, önvédelemre teljesen alkalmatlan, de nem erre vonatkozott a kérdése.
2014. máj. 14. 09:17
9/18 anonim válasza:
Nincs ebben semmi illegális.
Az valóban más kérdés hogy mint fegyver, tökre használhatatlan a boxer.
2014. máj. 14. 11:48
10/18 anonim válasza:
EZ kb olyan mintha kiírnánk hogy hogyan csinálhatunk kést,pedig azzal igazán lehet embert ölni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!