Hol találok frankó Garázsvárt? Ahol jó cuccokat lehet találni Bp-n. Szerszámokra, gépekre és műszaki cikkekre gondolok.
Figyelt kérdés
a jó tippeket megköszönném! :)2013. ápr. 26. 21:06
1/4 A kérdező kommentje:
Garázsvásárra Gondoltam!! bocsi
2013. ápr. 26. 21:08
2/4 anonim válasza:
Garázsvásárt? Az USA-ban élsz?
Errefelé nem szoktak garázsvásárt tartani, ami egyébként arra szolgál a nagy vízen túl, hogy megszabaduljanak a háznál felgyűlt lomoktól.
Magyarországon használtcikk piacon, vagy hirdetési oldalakon nézelődj.
3/4 anonim válasza:
Hy!
Ha jól tudom,már nem biztos hogy van de a Petőfi csarnokban ócskapiac volt ,hogy mostanság van e azt nemtudom.
Nálunk a környéken kezd divatba jönni a garázsvásár,ez nagyon jó mert tényleg jó szerszámokat poton pénzért megtudsz venni és így az is jól jár aki eladja és az isd aki a szerszámokat,dolgokat megveszi.
Ha valamit keresel érdemes megnézned a jofogas.hu,aprod.hu,expressz.hu,esetleg a vatera.hu oldalakon.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem az USA-ba élek, Magyarországon! és amúgy itt is van már Garázsvásár!! én már voltam egy pár helyen.a második válaszolónak köszönöm az infót.
2013. ápr. 27. 10:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!