Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan tudok ilyen Beyblade-et...

Hogyan tudok ilyen Beyblade-et csinálni?

Figyelt kérdés

Tudom a beyblade már rég lejárt lemez de ez más.

Erre gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=YjRHM6b63H8

#erre-gondolok
2014. febr. 25. 12:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Gugli még nem a barátod? Szerintem egy ezresért nem érdemes vesződni vele!
2014. márc. 1. 19:05
 2/10 anonim válasza:
Nem vészes, kézügyességtől és rendelkezésre álló anyagtól függ. 3 lényeges dolog hogy nehéz legyen, nagyon hegyes legyen az alja, tehát a pont amin forog és hogy pontosan eltaláld a középponti tengelyét. Az egyik bayblade látszólag egy fogaskerék, azt nem nehéz találni egy szög a közepébe és a tengely is megvan csak rögzíteni kell pl parafadugó és ragasztó. Persze attól is függ mennyire kell hogy pró legyen. A másik amit készítettek nekem leginkább csapágyra hasonlít. Ütközésnél még jó is ha a külső öv tud fordulni, nem lassít annyira de nem tudom hogy foroghat. Kísérletezni kell :)
2014. márc. 3. 19:17
 3/10 anonim válasza:
2014. márc. 19. 20:29
 4/10 A kérdező kommentje:

??????????

Ez nem értem

2014. márc. 20. 17:22
 5/10 anonim válasza:

Én ezektől is sokkal jobbat készítettem, szerezz rossz vagy fölösleges merevlemezeket azokból szedd ki az alkatrészeket.

A lemezére nincs szükség, csupán a tartó részekre és a gyűrűkre. Keress a padláson vagy a pincében egy ma már hasznavehetetlen VHS lejátszót, abból szedd ki az olvasó forgó részt, szedd szét és abból kiváló a támadó gyűrű én vasfűrésszel még fogazatot is vágtam bele persze precízen egyformán és nagyon állat lett. Rakd össze a saját találékonyságod szerint és teszteld a lényeg, hogy csupa fémből legyen és állati lesz.

2014. ápr. 9. 22:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Kösz...
2014. ápr. 10. 19:08
 7/10 anonim válasza:
Sehol! Boltban kell venni.
2015. febr. 4. 19:58
 8/10 anonim válasza:
Ja, boltban mi? De a kérdező készíteni szeretne egyet és nem venni. Amúgy a bolti beyblade-k csupán jól néznek ki, de koránt sem olyan masszívak mint egy percízen elkészített otthoni. Az enyémmel simán bevertem megannyi blade-t.
2015. febr. 17. 19:13
 9/10 anonim válasza:
és neked milyen bladed van utolso válaszolo?
2015. jún. 7. 08:44
 10/10 anonim válasza:

Nekem egy bolti van amit rendeltem Dranzer MS (Metal Spiral)

Black Dranzert szerettem volna de nem volt és az drágább is.

Amit pedig készítettem az egy Metal Dranzer névre hallgat :D Ha akarod küldök róla képet is. :D

2015. jún. 7. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!