Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Házilag lerakott laminált...

Házilag lerakott laminált parketta lerakásánál azokat a távtartókat csak az egyik falhoz kell tenni vagy az összeshez?

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

körbe az összeshez de utána szedd is ki,hogy legyen helye a padlónak mozogni akkor nem puposodik fel. [link]

itt egész jó leírás van képekkel.

2009. dec. 27. 17:43
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :) =)
2009. dec. 27. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:
A távtartók csak azért kellenek, hogy lerakás közben a helyén tartsa a padlót, igazából csak a kezdő oldalakon szükséges. Viszont én úgy jártam, hogy a szobában (nem sok bútor volt rajta) szépen az egész padló egyetlen táblaként működve szépen elcsúszott, az egyik oldalt egész a falig, szembe vele meg már kicsúszott a szegő alól. Én ezt úgy orvosoltam, hogy körbe "pöttyökben" szilikont nyomtam ez (eddig) nem engedi elmozdulni, de annyira rugalmas, hogy tudjon tágulni a padló.
2010. febr. 14. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!