Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen gép kell a betűvágáshoz?

Milyen gép kell a betűvágáshoz?

Figyelt kérdés
8-10 centis betűket szeretnék vágni, majd dekorálni és ebből kirakni a gyerekeim nevét a szoba ajtóra. Nagy a család és hosszúak a nevek így jobbnak és olcsóbbnak tartom ha nem készen veszem meg, hanem elkészítem otthon. Milyen gép kell hozzá hogy szép betűket tudjak vágni?
2014. márc. 25. 15:57
 1/8 anonim ***** válasza:

ez aranyos :)

vágókéssel szerelt plotter ... ugye ne mondjam az árat :))

veszel egy sniccert (pl [link] kinyomtatod amit körbe akarsz vágni, és rajta

2014. márc. 25. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:

lézerstanccal ki kell vágatni

vagy kis olloval te elszorakozol vele

2014. márc. 25. 17:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Kicsit vastagabb anyagról lenne szó, amit nem tudok ollóval vagy szikével elvágni. :(
2014. márc. 25. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
pesti vagy?
2014. márc. 25. 20:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Pesti, de most külföldön tartózkodom. :) Miért?
2014. márc. 26. 02:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Több választásod van mint hinnéd :)

Elsősorban milyen anyagból szeretnéd kivágni?

Kilehet szerkeszteni számítógépen és lézeresnél és vízesvágónál bármiből kivágják.

De ha otthoni dolgokban gondolkozunk akkor kell hozzá egy fúró és egy dekopír,na meg reszelő,meg festék ha le akarod kezelni.a dekopírokkal szépen lehet dolgozni,de a belső íveket csak nagyjából lehet kivágnia többit az szépen kell reszelni reszelővel.Vagy olyan anyagot választasz pl szivacs amit még átvisz a penge,szike akármi és azt csak egy acélvonalzó mentén egy összevágható faasztalon kivágod és azt még ragasztani is könnyű.De lehet nem is kell szikézni mert lehet vinné az olló is a vékonyabb szivacsot vagy akármilyen más könnyű anyagot.

2014. márc. 26. 10:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Pesten tudok vízvágós műhelyt ha érdekel.

Én tudok foglalkozni a szerkesztéssel is,de ez nem olcsó megoldás ,mert drága a vizes és lézeres vágás.

2014. márc. 26. 10:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Pesten (16. kerületben) ismerös foglalkozik lézerstanccal, én nála vágattam ki mindent, amire szükségem volt még anno.
2014. márc. 26. 10:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!