Milyen a jó ütvefúró? Karácsonyra akarok páromnak venni, de gőzöm sincs. Az egyetlen amit tudok hogy boscht akarok neki venni.
Fontos, hogy mire akarják használni.
Tényleg jobban jártok ha a párod veszi meg.
Bájos ajándék :)
Amúgy csatlakozom az előttem szólókhoz, igazából ő tudja milyet szeretne, mire kell neki. Ha mindenképp szeretnéd, hogy már a fa alatt legyen és meglephesd vele, csinálhatsz olyat is, hogy olyan üzletben, ahol többfélét is lehet kapni, megbeszéled az üzletvezetővel, hogy ha nem egyezik az elképzeléssel a gép, akkor becserélik másikra, amit a férjed szeretne. Mondjuk ez kicsit rizikós.
Azt is csinálhatod, hogy készítesz photoshoppal egy vicces Ütvefúró Utalványt. Ráírhatod, hogy mire váltható be, kinek a nevére szól, tehetsz rá képet is, akár az ő fotóját is, meg az ütvefúróét is. És akkor karácsony után együtt elmentek kiválasztani, megvenni.
A zöld bosch gép a barkács kategória,a kék már a profi.
1 sima ütve fúrógép téglafalhoz való,a betont kínszenvedés fúrni vele,és nem is igazán ajánlott,mert a gépnek sem tesz jót,de 1-2 fúrást azért csak-csak kibír. A profi ütvefúrót valójában úgy hívják hogy FÚRÓKALAPÁCS, ez 3 műveletre is alkalmas : lehet simán fúrni(fém,fa),ütve-fúrni(kő) és fúrás nélküli vésés (kő bontása). A sima ütve-fúrógép az utolsó műveletet nem tudja. Az ár az a 10.000 ft-os akciós kis barkács géptől a csillagos égig tart felfelé.
A rendesebb ütvefúrók pneumatikus rendszerűek. Ezekkel lehet betont, és téglát is fúrni. Van kisebb és könnyebb típusú ezekből, az inkább mennyezetbe fúráshoz praktikus, de kisebb is a teljesítménye. Vannak nagyobb teljesítményű gépek, amik már vésésre/bontásra is alkalmasak, de ezek nehezebbek is.
Nagyjából 2-2,5J ütőerő már jól használható.
Nagyjából 40.000Ft-tól fölfelé érdemes nézelődni.
Az utalványt én is jobb ötletnek tartom.
BOSCH GSB 18-2RE ütvefúrógép
750W/2,2kg; 38,6/13,8Nm; 2 seb.fokozat; 13mm-es gyorsbefogó tokmánnyal
Ára: 34 290 Ft
én ezt ajánlom vagy
BOSCH GSB 16RE ütvefúrógép
750W/2,2kg; 13mm-es fogaskoszorús tokmánnyal
Ára: 28 740 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!