Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen a jó ütvefúró? Karácson...

Milyen a jó ütvefúró? Karácsonyra akarok páromnak venni, de gőzöm sincs. Az egyetlen amit tudok hogy boscht akarok neki venni.

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 22:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha igazán jól akarsz választani, akkor inkább utalványt vegyél neki, mert azt nem tudhatja itt senki, hogy neki éppen mi fog tetszeni, ha meg nem olyat veszel, akkor nem fog örülni.
2009. dec. 16. 22:25
 2/12 anonim ***** válasza:

Fontos, hogy mire akarják használni.

Tényleg jobban jártok ha a párod veszi meg.

2009. dec. 16. 22:56
 3/12 anonim ***** válasza:

Bájos ajándék :)

Amúgy csatlakozom az előttem szólókhoz, igazából ő tudja milyet szeretne, mire kell neki. Ha mindenképp szeretnéd, hogy már a fa alatt legyen és meglephesd vele, csinálhatsz olyat is, hogy olyan üzletben, ahol többfélét is lehet kapni, megbeszéled az üzletvezetővel, hogy ha nem egyezik az elképzeléssel a gép, akkor becserélik másikra, amit a férjed szeretne. Mondjuk ez kicsit rizikós.

Azt is csinálhatod, hogy készítesz photoshoppal egy vicces Ütvefúró Utalványt. Ráírhatod, hogy mire váltható be, kinek a nevére szól, tehetsz rá képet is, akár az ő fotóját is, meg az ütvefúróét is. És akkor karácsony után együtt elmentek kiválasztani, megvenni.

2009. dec. 17. 00:09
 4/12 anonim ***** válasza:

A zöld bosch gép a barkács kategória,a kék már a profi.

1 sima ütve fúrógép téglafalhoz való,a betont kínszenvedés fúrni vele,és nem is igazán ajánlott,mert a gépnek sem tesz jót,de 1-2 fúrást azért csak-csak kibír. A profi ütvefúrót valójában úgy hívják hogy FÚRÓKALAPÁCS, ez 3 műveletre is alkalmas : lehet simán fúrni(fém,fa),ütve-fúrni(kő) és fúrás nélküli vésés (kő bontása). A sima ütve-fúrógép az utolsó műveletet nem tudja. Az ár az a 10.000 ft-os akciós kis barkács géptől a csillagos égig tart felfelé.

2009. dec. 17. 05:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Vedd meg a Bosch-t. Nagyon jó minőség. Legyen meglepetés a fa alatt. Az eladót meg kérdezd meg, hogy kicserélhetitek-e , ha nem tetszik a párodnak a teljesítménye.
2009. dec. 17. 07:32
 6/12 anonim ***** válasza:

A rendesebb ütvefúrók pneumatikus rendszerűek. Ezekkel lehet betont, és téglát is fúrni. Van kisebb és könnyebb típusú ezekből, az inkább mennyezetbe fúráshoz praktikus, de kisebb is a teljesítménye. Vannak nagyobb teljesítményű gépek, amik már vésésre/bontásra is alkalmasak, de ezek nehezebbek is.

Nagyjából 2-2,5J ütőerő már jól használható.

Nagyjából 40.000Ft-tól fölfelé érdemes nézelődni.

Az utalványt én is jobb ötletnek tartom.

2009. dec. 17. 08:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket és az utalvány tényleg nem lenne rossz, de akkor sosem lesz belőle semmi. Ugyanis van itthon egy kb. 30 éves öreg gép, amivel már csak mindig kínlódik(panel), tudom hogy nagyon vágyik egy újra valami jóra, de sajnálja rá a pénzt és nem hajrandó annyit kiadni érte, mint amibe ezek kerülnek. Szóval most eldöntöttem hogy igenis megveszem neki. Kb. 25-30ezret tudnék rászánni max. Szóval jó lenne ha paramétereket mondanátok mi mindenre kell odafigyelnem. Gondolom a teljesítménye fontos... de mi még??
2009. dec. 17. 13:51
 8/12 anonim ***** válasza:

BOSCH GSB 18-2RE ütvefúrógép

750W/2,2kg; 38,6/13,8Nm; 2 seb.fokozat; 13mm-es gyorsbefogó tokmánnyal

Ára: 34 290 Ft

én ezt ajánlom vagy

BOSCH GSB 16RE ütvefúrógép

750W/2,2kg; 13mm-es fogaskoszorús tokmánnyal

Ára: 28 740 Ft

2009. dec. 19. 17:20
 9/12 anonim ***** válasza:

de ha erre a linkre katintasz vagy bemásolod a böngészöbe akkor tudsz válogatni

[link]

2009. dec. 19. 17:21
 10/12 anonim ***** válasza:
ja és mégvalami nehogy barkácsgépet vegyél mert az nem tart hosszu ideig csak akkor ha hébe hoba használja csakis ipari gépet lehet venned mert az birja a strapát remélem segitettem kellemes karácsonyt
2009. dec. 19. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!