Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kézi súlyzót szeretnék csináln...

Kézi súlyzót szeretnék csinálni, hogyan?

Figyelt kérdés
Estricht betonból szeretném kiönteni, annyi kérdésem van, hogy hogyan tudom kiszámolni hogy egy adott hengerbe mekkora tömegű beton fér? Ha a henger térfogatát kiszámolom V=sugár négyzet x pí x magasság (máshogy nem tudtam leírni) és a beton száraz sűrűség: kb. 2000 kg/m3 és 20kg/m2 1cm-es vastagságnál, ja és 40kg-hoz kb 5 L víz kell a leírás szerint. akkor hogyan tudom kiszámolni hogy adott térfogatú anyagnak mekkora a tömege? És kivitelezésben ötlet? :D
2014. márc. 11. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
inkább vegyél egy 3000 ft-os kondibérletet és nem csak kézi súlyzód lesz...
2014. márc. 11. 20:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Van már padom súlyok, rudak, csiga, lábazó, húzockodó csak szeretnék ilyen súlyzókészletet hogy ne keljen mindig szerelgetni.
2014. márc. 11. 20:08
 3/7 anonim ***** válasza:
betonból?
2014. márc. 11. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha teljesen kiszárad lényegében a szárazanyag súlyát fogod megkapni.
2014. márc. 11. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Beton súlyzó, úristen. Utoljára Tököli katonai reptéren mikor katona voltam, ott láttam amit a szovjetek csináltak, egy kültéri "edzőkert", minden gép volt ott, vascsövekből összehegesztve, mindegyiken beton súlyokkal. Kemény volt.
2014. márc. 12. 19:36
 6/7 anonim válasza:

rakjál bele vasat is merevítésnek, nehogy szétessen a kezedben és megsérülj... Miért nem veszel inkább egy súlyzókészletet? Van olyan, ami műanyag és fel lehet tölteni homokkal/vízzel igény szerint.

Ha meg nagyon gyúrni akarsz, akkor ott a fegyencedzés. Ahhoz nem kell semmiféle beton meg egyéb segítő készlet, csak a saját súlyod.

2014. márc. 31. 00:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem van pár haver amelyikek egy gyárban dolgonznak, és ott vágtak 12*12cm vas rudbol 4 szeletet es heggesztettek köze csövet és azok, ithon leföstöttem és nagyon jok lettek. és sokkal olcsobb is.
2014. ápr. 2. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!