Saját készítésű fotóból hogyan tudnék szalvéta technikával készíteni valamit?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy a képet mire kellene rányomtatnom, hogy aztán felragaszthassam valamire.2009. dec. 10. 19:30
1/5 anonim válasza:
Miért nem nyomtattatod rá bögrére, vagy egérpadra, vagy ezer más dologra is rányomtatják neked :)
Keresgélj neten, ma már rengeteg cég foglalkozik ilyennel, és vannak egész jó ötletek is közte :D Szinte bármire rá tudják már tenni a képet :)
2/5 anonim válasza:
Én úgy értelmeztem ezt a kérdést,hogy sajátkezűleg szeretné elkészíteni!
Bocs az offért.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen sajátkezúleg szeretném elkészíteni. Konkrétan egy fotóalbum, vagy dobozka elejére szeretnék egy általam készített képet rávarázsolni!
2009. dec. 11. 08:48
4/5 anonim válasza:
Vékony csomagolópapírra nyomtasd, azt még viszi a legtöbb nyomtató, és dekupázsolni is tudsz vele.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kipróbálom!
2009. dec. 12. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!