Melyik jobb, a leszorítóval rendelkező vágókaros papírvágó, vagy a körkéses? Melyik a precízebb?
a leszorítós.
De nagy lapokat könnyebb körkésessel, mint egy bazinagy ollóval.
az olló nemtom hogy jön ide?
nekem eddig csak karos volt, de leszorító nélkül, azzal mindig ferdén sikerült, mert a súlyával eltolja a lapot, amíg a másik felére ér, és olyan 0.5-2mm pontatlanságot tudtam vele csak
Milyen volumenben akard használni?
A karosat nem fogod soha megélezni, hacsak nem ipari (könyvkötői) aminek a vágóéle gyalugépkésből van. A körkéest addig tudsz használni míg be nem szedsz vele egy gemkapcsot, onnantól vagy kidobod, vagy kicseréled valahogy.
De ezektől a műanyag xarokól, ne várj sok csodát. Eleve nincs alattuk egy tisztességes méretű lap amin ide-oda tudsz tologatni egy lapot vízszintesen, pontosan, merőlegesen. Vagy nagyon ki kell fogni azt a "selejtet" ami passzentos legalább. Én egy karosat fogok átalakítani, kidobom az alját és bútorlapra szerelem rá az ollót a vágóélekkel. Azon lesz majd csavaros leszorító, és párhuzamos ütköző is, hogy pontosan tudjak koppanásig tolva vágni sok sok lapot egymás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!