Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Miert nem tudom bezarni az...

Miert nem tudom bezarni az ajtot hogyha be van csukva?

Figyelt kérdés

szoval kinyitva bezarodik rendesen, de hogyha becsukom nem lehet atforditani a kulcsot. Szobaajtorol van szo.

ha leirnatok azt is hogy hogy tudnam bezarni nagyon megkoszonnem.

2009. nov. 25. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
valószínűleg nem elég mély a keretben a horony, ahova a zárnyelv bemegy. azt kellene megnézi és kimélyíteni.
2009. nov. 25. 11:54
 2/6 A kérdező kommentje:
ez az ajto olyan, hogy ugyanugy marad az az ize ami be kene mennyen a keretbe, tehat ennek semmi koze ahoz, mert hogyha bezarom az a micsoda amit a kilinncstol kell iranyitani leblokal. sajnos nem tudom hogy mondjak neki. remelem azert megertettetek valamit
2009. nov. 25. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Valahol nem fekszik fel rendesen az ajtó, és nem oda esik a zár, ahová kellene. Próbáld kicsit emelni, hátra húzni, előre tolni stb., hátha valahogyan illeszkedik.
2009. nov. 25. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak lóg az egész és a zárnyelv lentebb esik mint a zárfogadó, így nem ugrik be a helyére. Ha nagyon sürgős akkor az alsó pántot ki kell támasztani, úgy hogy egy fadarabot beerőszakolsz a fal és a pánt közé, de amúgy egy asztalos gyorsan megoldja.
2009. dec. 9. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy pedig vasreszelővel reszelni kell kicsit lejjebb a zárfogadón.
2009. dec. 9. 16:37
 6/6 anonim válasza:
Rakj fel rá lakatot, oszt kész.
2010. júl. 11. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!