Presy kérdése:
Milyen furót vegyek 20 25 között?
Figyelt kérdés
Otthoni meg néhai használatra akarok de valamilyen minőségi furót. Ez a 4 mellet gondolkoztam. DEWALT DWD024 , Metabo SBE 601 , Makita HP1640 , Hitachi DV16SS kérlek nézzétek meg és melyik lenne legjobb legtartósabb .Eddig dewalt tetszik.2013. dec. 14. 20:21
11/14 anonim válasza:
Lehet álltani, ahogy nyomod a kapcsolót egyre jobban, úgy forog egyre gyorsabban. A mai gépeken a fordulatszám állító tárcsa is csak egy ütköző, hogyne tudd beljebb nyomni a kapcsolót.
12/14 apababa válasza:
Ezek közül mind megfelel neked a néhai hassználatra. A döntésed arra billenjen amelyik 2db akkut kinál vagy amelyiknek 30 perces töltője van.
13/14 anonim válasza:
2-es, a Bosch hol fér bele a 20-25 ezerbe?
Egyébként én is DEWALT-párti vagyok.
14/14 Jani0011 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!