Milyen típusú porszívót vegyek 15-25Eft között?
Textilporzsákost nem is tudom hogy még árulnak-e?
A Tescoba néztem volna pár hete, de már csak papírporzsákos volt. Amihez drága és nehezen beszerezhető a porzsák, azért volt olcsó a porszívó. Ilyet Pl. LG-t már kapsz 12-15 ezer forintért. De ha sokat használod, drága lesz bele a papírporzsák.
Ezt, amit előző válaszoló is ajánlott, nagyon jó szívvel ajánlom. Évek óta használjuk, és nem csak én, hanem a családban többünknek is ilyen van, anyósomnak, édesanyámnak, testvéreméknek, nagyon meg vagyunk elégedve vele. Kb egy bő féléven keresztül én személy szerint minden nap használtam, mert akkoriban volt kúszó-mászó a lányom, így reggel mindig porszívózással, felmosással kezdtem a napot. Kutya baja, nagyon szeretem.
Én jobban szeretem a porzsák nélkül porszívókat, pénzkidobásnak tartom a porzsákot. És ezt is nagyon könnyű üríteni, mosható a filter, stb...
3-as vagyok
Egyébként ne tévesszen meg a kép, ez a modell borvörös színben (számomra gyönyörű)kapható...legalábbis én még csak olyat láttam...
3-as vagyok
Szerintem az 1200 watt kicsi. Ugye nekünk ez 1800, és tényleg bitangul szív. Ha maximumra van csavarva, a laminált padlón rendesen elfáradok, úgy tapad rá, mint a pióca :)
Kipróbáltam szintén a Samsung egyel kisebb verzióját, 1600-ast, azon nem lehet állítani a szívóerőt sem, fekete színű, számát nem tudom, pár ezerrel olcsóbb. De már ott megéreztem a különbséget...
Úgyhogy az 1200 szerintem gyengus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!