Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen típusú porszívót...

Milyen típusú porszívót vegyek 15-25Eft között?

Figyelt kérdés
Porzsák nélküli vagy textilporzsákost vegyek?
2013. nov. 12. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Textilporzsákost nem is tudom hogy még árulnak-e?

A Tescoba néztem volna pár hete, de már csak papírporzsákos volt. Amihez drága és nehezen beszerezhető a porzsák, azért volt olcsó a porszívó. Ilyet Pl. LG-t már kapsz 12-15 ezer forintért. De ha sokat használod, drága lesz bele a papírporzsák.

2013. nov. 12. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Én ezeket ajánlanám:

Porzsákosban:

[link]

Porzsák nélküli:

[link]

2013. nov. 12. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt, amit előző válaszoló is ajánlott, nagyon jó szívvel ajánlom. Évek óta használjuk, és nem csak én, hanem a családban többünknek is ilyen van, anyósomnak, édesanyámnak, testvéreméknek, nagyon meg vagyunk elégedve vele. Kb egy bő féléven keresztül én személy szerint minden nap használtam, mert akkoriban volt kúszó-mászó a lányom, így reggel mindig porszívózással, felmosással kezdtem a napot. Kutya baja, nagyon szeretem.

Én jobban szeretem a porzsák nélkül porszívókat, pénzkidobásnak tartom a porzsákot. És ezt is nagyon könnyű üríteni, mosható a filter, stb...

2013. nov. 12. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Egyébként ne tévesszen meg a kép, ez a modell borvörös színben (számomra gyönyörű)kapható...legalábbis én még csak olyat láttam...

2013. nov. 12. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Porzsák nélkülit ajánlanám :)
2013. nov. 12. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is csatlakoznék,porszívó vásárlás előtt állok. Eddig csak a hagyományos porzsákosat használtam (meg a vízforgatós takarítógépet,ez nagyon jó csak rohadt drága). De most nézegetem ezeket a porzsák nélkülieket. 1200 Wattos az kicsi? 1600-osom volt porzsákosba. Kérdező Te vettél már valamilyet? Köszi!
2013. nov. 21. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Szerintem az 1200 watt kicsi. Ugye nekünk ez 1800, és tényleg bitangul szív. Ha maximumra van csavarva, a laminált padlón rendesen elfáradok, úgy tapad rá, mint a pióca :)

Kipróbáltam szintén a Samsung egyel kisebb verzióját, 1600-ast, azon nem lehet állítani a szívóerőt sem, fekete színű, számát nem tudom, pár ezerrel olcsóbb. De már ott megéreztem a különbséget...

Úgyhogy az 1200 szerintem gyengus...

2013. nov. 21. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!