Milyen akkus fúró csavarozót vegyek én erre gondoltam szerintetek jó gép vagy milyet?
én, személy szerint, már nem vennék, Nikkel-Cadmium akkusat! (de, még Nikkel-Metál Hibrid(-et) sem!)
Csakis, Lithium akkus jöhet szóba.
(a NiCa, és NiMh akkukat, egy év alatt, ha használod ha nem megeszi a fene, és a cseréjük többe kerülne, mint egy olcsóbb készülék!)
Csak megerősíteni tudom az első hozzá szólót !
Li-ion akkus gépet csakis ,mert tartós marad az akku,3-4 év után,ha vigyázol rá(Nem kocsiban hagyni télen nyáron minuszokban)
A kapacitása minél nagyobb annál jobb 1.5 Ah-> tól már jónak mondható,de a frankó az 2Ah-től kezdődik.
Amennyiben csak hobbi célból használod akkor se vegyél ilyen gépet.
11 Nm. Tudod mire elég? semmire.kb. a 3,5ös csavart behajtja . Egy akkuval mondjuk 15-20 db-ot. Ez csak játék. Nem azt mondom, hogy vegyél rögtön profi kategóriát, de azért valami kis múltja legyen már a cégnek (Skil, B§D, zöld Bosch, Mactec, Hitachi.) HA meg profit akarsz akkor Makita, Metabo, DeWalt, kék Bosch, Milwaukee.
ha még nem vetted volna meg.
a LIDL-ben Dec. 5-től, 11.-ig lesz akcióban egy megbízható, de alacsony árkategóriájú akkus fúró-csavarozó (PARKSIDE) szinte minden barkácsgépem ilyen, és ajánlom, megbízható strapabíró konstrukciók! (nem mellékesen 3 év gyártói garanciát is vállalnak a termékeikre)
25 nyomatékfokozat, max. 35Nm!
2 seb. fokozat
60 perces automatikus lekapcsolású gyors-töltő!
18V/1,3Ah Li-Ion akkuval!
(ára: 17 ezer HUF)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!