Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogy készítsek egyszerű,...

Hogy készítsek egyszerű, olcsó kis polcot?

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 11:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mekkorát? Egy barátnőm csinált olyat, hogy fogott egy vastag deszkát (kb. 5*1.5*20 cm, de a hossza végülis mindegy) és két egyforma hosszú szalagot, amit külön-külön összecsomózott és a falba vert szögekre akasztott, aztán egyszerűen beletette a deszkát. Nagyon aranyos, csajos lett és ennél egyszerűbb szerintem nincs. Csak erre max ékszereket, képeket, apró mütyüröket lehet tenni.

Arra nagyon oda kell figyelni, hogy a deszka a szélességéhez képest vastag legyen, különben leborul. Vagy kell az aljára ilyen "eltartókat" (nem tudom a pontos szót rá, de T alakban áll lefele), de akkor már szögelni, csapolni kell, szóval az bonyolultabb.

2009. nov. 9. 12:16
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
énis csináltam már polcot, vettem fa lapokat, amit helyben a kívánt hosszra daraboltak fel, hazamentem összeillesztettem azt a 4 darabot, oldalra 2, hátra egy hosszabb és alulra 1 hosszabb, csavarral becsavaroztam (hosszú csavarok). a falba fúrtam 2 lyukat, majd a 2 oldalsó lap hátuljába is fúrtam 2 lyukat, kicsit nagyobbakat mint amekkorák a csavarok amiket a falba dugtam (ezek hosszabb csavarok, a fele a falba van a másik fele kiáll) majd ráakasztottam a polcot. nemtúl erős ugyan, kilós tárgyakat nem teszek rá, de egy kislámpa, 1-2 kisebb könyv, mécsesek, telefon, ilyesmik, ezek jólelvannak rajta. megegy kis kaktusz
2009. nov. 10. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!