Mi a neve és hol lehet kapni a WC csészébe "ragasztható" legyet, hogy minden pasi beletaláljon és ne mellé?
Állítólag van ilyen, hogy bele kell ragasztani a WC-be vagy (festeni?) célozgatásul, hogy oda kell vizelni a WC-BE BELE és NEM MELLÉ/MÖGÉ/ELÉ menjen a dolog.
Tudja valaki hol lehet ilyet kapni? Vagy mi a neve legalább? Google- ba nem találtam. :(
Köszi.

Nálunk is szinte mindig pettyes az ülőke, az alja, s maga a WC-kagyló is. Néha még le sem húzzák maguk után, nemhogy letöröljék. (apa s öccs.)Én is írtózom már ettől, szinte több papír fogy erre a műveletre, mint amennyit én használok :D
Amúgy furcsa módon, de ahol húgommal lakom, s mások nem járnak oda, kellett már törölnöm pettyeket az ülőke aljáról. Igaz, kevesebbet. Sose tudtam honnan kerül oda.
Jajj, s még valami, amitől kiráz a hideg: apám, húgom s öcsém is, kéz-, gyümölcs vagy zöldség mosás után, jól szétspriccelik a kagylóban a vizet a kezükről. :)) S ha jó fekete a kezük (a fiúknak), s szappan nélkül, felületesen mosnak kezet, na attól lesz aztán szép tiszta a kagyló.

Sajnos ilyenre nem lehet kérni őket, célozgatás se használ! Semmi, itt az após az Isten a családban, Neki MINDENT szabad! Sajnos. :(
Többi le van tojva, írtam fentebb arra se mondhatnánk semmi, ha a konyha közepére... :S:(:(:(

Kérlek, hiába tudunk válaszolni, meg kell értened, nem erre való az a légy. Talán jobban járnál egy táblával.
Például ez, de van még sok hasonló. Le lehet fordítani, és hátha többet érne, mint egy légy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!