Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi a neve és hol lehet kapni...

Mi a neve és hol lehet kapni a WC csészébe "ragasztható" legyet, hogy minden pasi beletaláljon és ne mellé?

Figyelt kérdés

Állítólag van ilyen, hogy bele kell ragasztani a WC-be vagy (festeni?) célozgatásul, hogy oda kell vizelni a WC-BE BELE és NEM MELLÉ/MÖGÉ/ELÉ menjen a dolog.

Tudja valaki hol lehet ilyet kapni? Vagy mi a neve legalább? Google- ba nem találtam. :(

Köszi.

2013. szept. 9. 14:17
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

7-es.

Itt a GYIK-on volt egy felháborodott nő, hogy a pasija olyan, mint nálunk ez a kettő másik. Tiszta gané a WC, félremegy, meg hasonlók. És egy válaszoló mondta neki, hogy tegyen bele a budiba egy ilyen "állegyet" és akkor oda céloznak és nem a WC peremére, meg a földre, na meg persze a WC ülőke aljáról ne is beszéljünk! Ezért kell a légy. Végülés céltábla is jó lenne, igazából mindegy, csak legalább a padló ne legyen csupa húgy!

2013. szept. 9. 15:18
 12/28 A kérdező kommentje:
Egyik túl öreg ehhez (63 évesen sztem korai, bár nem tudom), hogy felfogja Ő itt az ISTEN, mert vele nem csak ezek a problémák vannak vele, hanem még más is (fúúú ehhez is egy külön kérdést lehetne kiírni), de legalább a közös helységeket ne maszatolja össze ahogy akarja. A másik a párom, hát Ő meg már csak azért se ül rá, mondjuk Ő bele talál. Bár bevallotta volt rá példa, hogy néha ráült(Pl.: Éjjel mikor azt se tudja ébren van-e vagy alszik), remélem Őt sikerül rávenni, hogy mindig így tegyen, mert miden szempontból jobb, higiénikusabb.
2013. szept. 9. 15:22
 13/28 anonim ***** válasza:
71%

Takarítsátok felváltva,akkor rájönnek,hogy milyen undorító.

Nem csak a te dolgod,főképp,hogy ők koszolják össze.

2013. szept. 9. 15:33
 14/28 A kérdező kommentje:
Ezek pasik!!! Nem fognak WC-t pucolni. Megsértődnek. Sajna itt a feleség nagyon elkényeztette őket, lehet arra se szólna ha odaszarnának a konyha közepére sajna. Inkább feltakarítja, nehogy megbántsa a kis lelküket, de ne térjünk el a kérdésről, szeretnék egy bogarat vagy célzómatricát amire rá lehet vizelni.
2013. szept. 9. 15:35
 15/28 anonim ***** válasza:
65%

Most nem azért, én nem pisálok a budi mellé, de otthon le szoktam ülni. Ha tálcás a budi, ha mély öblítésű, akkor is felcsapódik- Ez megy az ülőke aljára, és ez sajna kicsapódik a budiból is. Még ha nem is látod, a magasról csapódó pisa szétfröcsköl. Szerintem marha undorító tud lenni. Persze nyilvános budiban nincs az a pénz, hogy leüljek az ülőkére. Nem attól férfi valaki, hogy állva körbehugyozza a budit. Azt a kisgyerek is tudja.

Egyébként a légy nem erre való. Célzást segít, de nem azt hogy a klotyeszba menjen, az elég nagy cél :) Van egy pont minden budin, amit ha eltalál az ember fia, akkor hang és fröcsögés nélkül lehet intézni a dolgot (kis rutinnal egyszerű megtalálni, nyilvános wc-n hasznos), mert szépen lefolyik. na ide kell ragasztani a legyet.

A bibi az, hogy a pontos célzás az elején és a végén nehezebb, ilyenkor mehet a tálcára/vízbe, aztán fröcsög szét a pisa.

2013. szept. 9. 16:57
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

ha nagy nyomással megy a cucc a tálcás csészébe, akkor bizony kifröcsöghet. Ha a pottyanós verziójú a csésze, akkor én a lyuk szélét célzom meg, így nem csobog, viszont nem is fröcsög annyira ki.

Ha meg áll az ember répája, akkor kontrollálhatatlan a dolog, akkor már jobb a mosdó... :/

Csatlakozom az 1-eshez annyiban, hogyha az ember nem zsidó, és nem húzza picit hátra a bőrt, akkor össze-vissza mehet az első slung mire beáll irányba.

Remélem elég szemléletesen írtam le. :))

2013. szept. 9. 18:22
 17/28 A kérdező kommentje:
Szétfröcsögést még le tudnám nyelni, de nekem ne mondja senki, hogy nem lehet megoldani, hogy ne kerüljön pl a padlóra. Nő vagyok ugyan, de sajna nyilvános helyen én se vagyok hajlandó ráülni és mégse megy a padlóra! Pedig elég fura a szerkezet odalent, szó szerint, mint a zuhanyrózsa, megy össze-vissza és mégsem ment eddig a padlóra! Még akkor sem, ha a térdem fölé ért a WC, mert mekibe van olyan is. De fiúk, nem hiszem el ha már kicsi/sok ment az ülőke alá, nem lehet 1 mozdulattal akár egy db WC papírral feltörölni? Vagy csak nálam ekkora parasztok a pasik?
2013. szept. 9. 21:22
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

"Szétfröcsögést még le tudnám nyelni..."

Húhahaha :D

2013. szept. 9. 22:10
 19/28 anonim ***** válasza:
35%
Lehet, hogy túl kicsi a csésze és túl alacsony vagy lusták este felkapcsolni a lámpát és a fluoreszkálásban bíznak. Esetleg egy piszuárt is be kéne építeni. Persze ettől függetlenül odakészíthetsz egy felmosószettet és rögvest megoldhatják a dolgot.
2013. szept. 9. 22:28
 20/28 A kérdező kommentje:
WC-be tároljuk a felmosót! És akkor se esik le nekik, ha morgok, hogy már megint csupa, hugy a padló... És nyitva hagyott ajtónál felmosom.
2013. szept. 9. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!