Mi a neve és hol lehet kapni a WC csészébe "ragasztható" legyet, hogy minden pasi beletaláljon és ne mellé?
Állítólag van ilyen, hogy bele kell ragasztani a WC-be vagy (festeni?) célozgatásul, hogy oda kell vizelni a WC-BE BELE és NEM MELLÉ/MÖGÉ/ELÉ menjen a dolog.
Tudja valaki hol lehet ilyet kapni? Vagy mi a neve legalább? Google- ba nem találtam. :(
Köszi.

Párom azt mondja neki nem indul meg, mikor após jelölt megy akkor is hallom, hogy csak csorog végig egyenletesen. Amúgy meg, miért nem lehet akkor összetakarítani? Miért kell lefolynia a WC csészén végig a földre, csempére, ülőkére, sőt néha még az ajtóról is mostam le sárga cseppeket, pedig az mögöttük van, de miért? Mi nők nem ezért vagyunk, hogy ezt nézzük és törölgessük órákig. Rá is lehetne ülni, nem nyilvános WC ez, hogy ne lehetne... Mindegy, nem ez a kérdés, hanem, hogy lehet-e ilyet kapni? Csak segítene valamit.
Sajna ezek pasik se ráülni se összetakarítani nem hajlandóak. :S:S:S

Nem láttam még ilyet, de nagyon jó ötlet!:D
Ragassz oda egy döglött legyet, de az is jó megoldás lenne, ha felajánlanád hogy pisiljen a kertbe, úgyis szeretik a szabad ég alatt végezni a dolgukat, ott bátran locsolgathatná a legyeket és neked sem kéne utána takarítani.

Én sem értem, miért nem lehet ráülni. Nekünk régebben egyszer szólt csak apám, hogy üljünk rá, mert a ***** tele van azzal h minden sárga. :D
Azóta letesszük a seggünket, és senki nem sikál. Milyen érdekes.

Győzzed meg őket,hogy pisilésnél is üljenek a WC re. Nincs ebben semmi szégyellni való.Sajnos már nem úgy működik a vizelési rendszer .Ezért nem kell megsértődni senkinek .
Én magam is sokszor így használom ,és nincs mellé csöpögés ,kellemetlen szag utána .

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!