Elektromos fűnyírót letakaríthatom magasnyomású mosóval?
Figyelt kérdés
És a benzineset? Köszi előre is mindenkinek!2013. aug. 26. 19:39
1/7 anonim válasza:
Egyiket sem, hacsak nem akarsz rosszabb esetben kerti balesetben meghalni. (áramütés, szétrobbanó motorblokk)
A víz, akárcsak a frissen vágott vizes fű, korrózív a fémekre nézve.
2/7 anonim válasza:
Természetesen letakaríthatod, de ne csodálkozz, ha esetleg ez lesz a gép utolsó mosása :) Egyáltalán minek akarod ilyen sterilre letisztítani? Csavarhúzóval kipiszkálod a fűmaradékokat és ronggyal végignyalod és mehet a sufniba.
3/7 anonim válasza:
elektromosat csak akkor ha szétszeded és lesz ideje kiszáradni az összeszerelés előtt.legalább 20 éve így takarítom a villanymotorokat; de jól kikel szárítani utána és OK.(gőzborotvával szoktuk)villszer
4/7 anonim válasza:
Miért robbanna szét a benzines fűnyíró motorblokkja?? azt nem említette a kérdező, hogy üzemi hőmérsékletű blokkot mosná...
5/7 anonim válasza:
Benzinest lehet ,pl motorkerékpár motorja sem robban fel szakadó esőben és kocsimotort is szoktak mosni így.. Villanymotorost ha csak alulról kap vizet akkor lehet, különben zárlatos lehet.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem, nem akarok meghalni kerti balesetben, ezért is kérdeztem, hogy lehet-e.
2013. aug. 27. 12:37
7/7 anonim válasza:
Én mániákus magasnyomású-használó vagyok,szinte mindent azzal mosok,napi 10 percet biztosan "megy".
Az elektromost,és a szegélynyírót is azzal mosom ki.
Ha ügyes vagy,még a közelébe sem kerülhet a víz a villanymotornak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!