Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mit lehet ilyenkor tenni? Sürgős!

Mit lehet ilyenkor tenni? Sürgős!

Figyelt kérdés

Egy parasztházban lakunk, és most rászántuk magunkat,hogy megcsináltatjuk a tetőteret, de mikor föntre letették a beton, sajnos nem vékonyan, hanem elég vastagra sikerült, és kezdenek itt lent berepedezni a vályogfalak. Eléggé kétségbe vagyunk esve, hogy hogyan ne dőlne össze a házunk!!! Valaki tudna megoldást javasolni, mert az alsó rész nem igazán bírja a föntit, pedig még bútorok sincsenek fönt.

Minden értelmes ötlet érdekel!!!

2009. okt. 28. 21:39
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
78%
Ha akarnek sem tudnek a helyeben lenni,mert nekem van eszem es hasznalom is.Valyogra tetoteret hazilag,statikus nelkul...
2009. okt. 28. 22:10
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Újra 22.07-es vagyok.

Ez inkább betoncsiszoló, tehát csiszolni fog, úgyhogy a nagyon nagyon porra azért számítsatok.

Ez azért is jó, mert szintező mellett, nagyon egyenletes sima felszint lehet kialakítani.

2009. okt. 28. 22:10
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem több építési tanácsot ne adjatok, mert ha ezt is házilag akarják helyrehozni, két hónap múlva majd olvashatjuk az újságban, hogy xy-ban összedőlt egy vályogház, házilagos tetőtérbeépítés miatt.... És ez nem vicc!

Sürgősen nézessétek meg egy szakemberrel!

2009. okt. 28. 22:13
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

22.10-esnek:

Tudtam, hogy ez lesz a reakció, hogy az ultra okos ilyet aztán NEEEEM.

Csakhogy zsenikém a baj már megtörtént és a válasz kiírója nem azt akarta hallani, hogy milyen buta, mert hát a hibáját úgy ahogy már látja szegény, hanem a megoldást keresné.

Vagyis magyarul: segítséget várna, nem fikázást a nagyokosoktól.

2009. okt. 28. 22:13
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Mar kapott segitseget!Tobbszor leirtam a megoldast.Ergo: segitettem.
2009. okt. 28. 22:16
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudjatok meg, de ilyen kérdésben, ahol egy ház, és emberéletek a tét.. akkor nem egy fórumon kérek tanácsot!
 27/47 anonim ***** válasza:
48%

Erre nincs megoldás fxfej!!

Ez oylan hogy az elbxott pörköltet se lehet rendbehozni akármit is csinálsz vele!!!

28/47 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem itt kéne tanácsot kérni, csakhogy most vettünk észre több repedést(este), és az építész pont elment pár napra, és mástól nem tudtam tanácsot kérni most..
2009. okt. 28. 22:19
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, akármelyik kérdésbe benézek, mindenhol kötözködések...

Sajnálom, bár segíteni nem tudok, a helyetekben amit itt írtak, mielőbb lecsiszolni...stb, és amíg elkészül minden, kiköltöznék rokonokhoz. Azt hiszem, egy életre megjegyeztétek, hogy ennél sokkal óvatosabbnak kell lenni, mindennek előtte utánanézni. Sajnálom, és csak annyit tudok, hogy a legjobbakat kívánom!

2009. okt. 28. 22:27
 30/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló:)
2009. okt. 28. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!