Mosás során sajnos egy papírzsebi maradt egy zsebben. Minden szöszös. Mit lehetne ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 23:12
1/4 anonim válasza:
Várd meg, hogy megszáradjanak a ruhák és utána ruhakefével szépen le lehet kefélni a szöszöket. Más is járt már így!!
2/4 fata.morgana válasza:
Az IKEÁ-ban lehet venni ilyen ragadós hengert, és azzal szépen le lehet húzni az összes szöszt.Még a kényes anyagokról is amit nem lehet körömkefével leszedni, mert kibolyhozná az anyagot!!
3/4 anonim válasza:
Jártam én is így. Nekem az ismételt bő vizes öblítések bejöttek. Szerencsére észrevettem töltésnél és nem csavartam bele a ruhába.
4/4 anonim válasza:
Széles ragasztószalagot tekerek ilyenkor a kezemre, a ragacsos felével kifelé. Mire "végigtapizom" a ruhákat, nem lesz rajta zsepidarab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!