Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Menyire szamitanak minoseginek...

Menyire szamitanak minoseginek a Stern Austria termekei?

Figyelt kérdés
Egy benzines lancfureszrol lenne szo amihez jo aron hozzajutnek es velemenyeket szeretnek kerni a megbizhatosagrol stb.
2013. júl. 25. 19:43
 1/1 anonim válasza:

Gondolom már eldőlt a láncfűrész kérdés de azért leírom.

Nekem egy kis flexem volt ebben a márkában több éven keresztül volt használatban nem napi szinten hanem barkácsolás szinten csak kétszer volt nagy igénybe vételnek kitéve egyszer a garázs vas szerkezetéhez vágtam vele 2x3-as harmatát a másik esetnél meg a nagykapu fém szerkezetét vágtam vele szintén 2x3-as harmatát. aztán én úgy eltettem hogy nem találtam így vettem egy bosch flexet aztán kb 2-3 hónappal ezelőtt megleltem és sajnos már nem ment szétszedtem kipucoltam összeraktam akkor sem ment elvittem szerelőhöz ő meg annyit mondott hogy nem éri meg megjavítani mert tönkrement a motorja a sok állástól itt megjegyzem érte az állás során elég sok pára. Amig használtam elégedett voltam vele megszolgálta az árát.

És te megvetted a fűrészt? Működik vagy már tönkrement?

2016. máj. 31. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!