Találok olyan csapágyat aminek a közepébe kettő menetesszáron összeszoritott 12es anya pont beleszorul?
Van 12mm-es belső átmérővel csapágy. Ez pl a 6001-es, 6201-es, 6301, 16001, 61901. Ezek mind 12mm-es belső átmérőjűek.
Aztán felhasználástól függően érdemes 2RS, 2Z vagy ZZ típusú csapágyat venni. A linkelt oldalon megtalálod a csapágy jelöléseket.
Jól értem?...az anyák sarkaira akarod "ráhúzni" a csapágyat???
"érdekes" ötlet,de te tudod! Hat csúcson hogyan fog feltámaszkodni egy csapágy?
Az összeszorított anyáknak nem biztos,hogy pont találkoznak az oldalai,ill. a sarkai...akkor inkább vegyél hosszított anyát,ilyet:
(4.oldalon)
Egyébként lementem,megmértem,a 12-s anyát 19-s kucs "fogja"...a csúcsainak 21,6 mm-t mértem.
Táblázatból keress 21mm-s belsős csapágyat,és egy pici alakítás...
Ja!
A hosszított anya az külsőre kisebb,mint a normál,de olyan nincs itthon,nem tudom megmérni neked.
Én úgy értettem, hogy a 12-es menetes szárat akarja a csapágyba dugni ("A meneteszár lenne egy tengely.")
Ha tényleg anyát akar beleszorítani, akkor a 01-es csapágyak (12mm belső) nem lesz jó.
Én úgy értettem, hogy a Igazad van nyomdasz63.
20as meneteszárat kéne használnom, mert a köszörükoron, rongykorong is asszem 20as belsővel van. Remélem lesz ilyen csapágy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!