Milyen szakemberrel (avagy én itthon milyen módon) tudok csináltatni egy erős /_______/ alakú fémkonzolt?
egy rádió tartójának kellene hajóra, az eredeti eltűnt, azaz a két oldalsó részére kellene 1-1 lyuk is a csavarnak
(az az oldalsó természetesen egyenes, függőleges teljesen, csak nem találtam olyan jelet :D )
Esetleg milyen anyagból tudnék én is "hajtogatni" egyet itthon, ami vékony, masszív de meg tudom hajtani azért?
|______| tehát ilyen kell... :D AltGr+w a keresett karakter...
Amúgy egy darab laposvasból meg tudod hajlítani egy satu és egy kalapács segítségével... kifúrni meg könnyebb még a hajlítás előtt...
és hol találkoztál vele?
csak mert nem egy szokványos méret, de ha van valahol sokfélében, az király lenne!
az a laposvas az mi? mi a rendes neve? satum sajna nincs, de majd valahogy ...
A laposvas az laposvas :) Már nem CB-zek egy ideje, de anno a lengyelpiacon oroszoktól vettem :) Volt többféle, szerintem ma is van. De talán a legjobb/ legolcsóbb megoldás két megfelelő méretű sarokvas. Két darabbal már gond nélkül a helyére csavarozható.
Ehhez nem kell satu sem, bármelyik barkácsboltban/áruházban be tudod szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!