Beragadt ajtóhoz, . Tudnátok egy - két tanácsot adni?
Milyen dolgok vannak bent nálad? Nincs valami krém vagy olaj esetleg?
Mondjuk sajnos nem tudok konkrét tippet adni, de ebben a helyzetben gondolom mindent meg kell próbálni.
Mássz át a szomszéd erkélyre :D
Vagy törd ki az ajtót. Vagy hívj fel valakit telefonon. Vagy próbálgasd kinyitni... több opciód nincs.
4-es vagyok: Az a baj, hogy szobában nem igazán szoktunk feszítésre alkalmas eszközöket tartani. Azért nézz körül, hátha akad egy régimódi nagy méretű irodai olló vagy mégis bent maradt egy vastag pengéjű kés. Először is próbáld megkeresni azt a pontot, ahol beszorult és ott próbálj egyik kézzel valamivel aláfeszíteni, másik kézzel a kilincsnél fogva egyidejűleg húzni.
Másik lehetőség: van bent a szobában nálad lakáskulcs? Ha igen, hívj fel telefonon valakit, egy szomszédot, ismerőst vagy bárkit, hogy menjen oda, az ablakod alá. A kulcsot csomagold be biztonságosan, majd fogj egy szatyrot vagy kispárna-huzatot vagy dobozt, nehezéknek tegyél bele valamilyen nehéz könyvet és ha ott van, dobd le neki. Ő menjen fel a lakásba és akkor kintről lökje be az ajtót.
Más ötletem nincs. Légy szí, írd meg, hogyan sikerült kiszabadulni. Jöhet priviben is!
kedves 4-es!
Nagyon, nagyon szépen köszönöm a válaszodat, és a tanácsaidat! Mindenképpen megírom, hogy mi lett végül :) Előbb megpróbálom az első verziót, és ha nem jön be... akkor nagyon reménykedem, hogy a táskámban hagytam a kulcsot. :)
Hála istennek, megtaláltam a kulcsomat, és egyik barátnőm "értem jött". Tehát, kiszabadultam. :)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!