Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Szobafestés saját kezűleg....

Szobafestés saját kezűleg. Hogyan? Mire figyeljek?

Figyelt kérdés

Spórolás végett én magam fogom újrafesteni a lakást, de nem értek hozzá, így szükségem lenne pár tanácsra. Arra gondoltam, hogy nem is az egész falakat festeném újra, hanem csak ott, ahol koszos (lentebb összefogdossa a gyerek, de a magasabb részei még teljesen szépek). Szóval csak mondjuk 1 m-es magasságig festeném ki.

Annyi a lényeg, hogy fogom a festéket meg a hengert és lefestem, vagy ennél azért bonyolultabb? Mire kell odafigyelni? Rágjátok a számba, hogy hogyan kell falat festeni.

2013. máj. 10. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:

youtube.com

ide írd be hogy szobafestés, és videók megmutatják hogy mit csinálj.

Én évek óta magam festem, és tapétázom a szobámat..

2013. máj. 10. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Az új festék el fog ütni a régitől, erre figyelj oda. Ha már festesz, akkor csináld meg rendesen. Úgyis elegt spórolsz, azon a festéken már nem érdemes.
2013. máj. 10. 10:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Fehér volt eddig is, és ezután is fehér lesz. Az csak nem üt el, a fehér a fehértől?
2013. máj. 10. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
De bizony el fog ütni a fehér is. Mivel a használattól az a fehér már nem olyan fehér. lehet,hogy most nem látszik,de egészen biztosan szürkébb,vagy sárgább. Pláne ha dohányoztok is a lakásban. De sima főzéstől is elszíneződik. Azon már ne spórolj,mert tényleg nem lesz szép.
2013. máj. 10. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Bizony, ahogy az előző is írta, elüt. Nem tudsz vele mit tenni, koszolódik, rászáll a por. Most fehérnek tűnik, de ha lefested, rájössz, hogy az már nem fehér. A sima fehér festék egyébként is a legolcsóbb, egyszerűbb egyszerre átkenni az egészet.

Pont egy hete festettem ki a spájzot. Ott aztán tényleg ritkán járunk, ablaka nincs, dohányzás se. Mégis szépen látszódott, hogy a frissen festett plafon hófehér, a falak meg szürkések, sötétebbek.

2013. máj. 10. 15:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem dohányzunk, de mindegy, megfogadom a tanácsotokat és kifestem az egészet. De a kérdés még mindig az, hogy hogyan? Fogom és lemázolom, vagy van valami, amire figyeljek? Minden apróság, trükk, praktika érdekel.
2013. máj. 10. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:

első vagyok..

Írtam hogy nézd meg youtube-on.. a pasas szájbarágósan megmutat mindent

http://www.youtube.com/watch?v=xF8Mn4hOg4g

2013. máj. 10. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!