Szobafestés saját kezűleg. Hogyan? Mire figyeljek?
Spórolás végett én magam fogom újrafesteni a lakást, de nem értek hozzá, így szükségem lenne pár tanácsra. Arra gondoltam, hogy nem is az egész falakat festeném újra, hanem csak ott, ahol koszos (lentebb összefogdossa a gyerek, de a magasabb részei még teljesen szépek). Szóval csak mondjuk 1 m-es magasságig festeném ki.
Annyi a lényeg, hogy fogom a festéket meg a hengert és lefestem, vagy ennél azért bonyolultabb? Mire kell odafigyelni? Rágjátok a számba, hogy hogyan kell falat festeni.
youtube.com
ide írd be hogy szobafestés, és videók megmutatják hogy mit csinálj.
Én évek óta magam festem, és tapétázom a szobámat..
Bizony, ahogy az előző is írta, elüt. Nem tudsz vele mit tenni, koszolódik, rászáll a por. Most fehérnek tűnik, de ha lefested, rájössz, hogy az már nem fehér. A sima fehér festék egyébként is a legolcsóbb, egyszerűbb egyszerre átkenni az egészet.
Pont egy hete festettem ki a spájzot. Ott aztán tényleg ritkán járunk, ablaka nincs, dohányzás se. Mégis szépen látszódott, hogy a frissen festett plafon hófehér, a falak meg szürkések, sötétebbek.
első vagyok..
Írtam hogy nézd meg youtube-on.. a pasas szájbarágósan megmutat mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!