Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Körülbelül mennyibe kerül egy...

Körülbelül mennyibe kerül egy 20 nm-es szoba kifestése/kifestetése?

Figyelt kérdés
GOndolok itt főként a munkadijra, plusz anyagköltség...

2013. máj. 3. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ez sok mindentől függ, mert a festékek között elég nagy árkülönbségek vannak. Mi 2 éve festettük a 25nm szobát, sima fehérre, de előtte gletteltük és csiszoltuk, hogy szép legyen a fal. Ha jól emlékszem 20eFt volt annál biztos nem több. Ha csak festeni kell én biztos nem hívnék embert hozzá, elég drágán dolgoznak. Szerintem olyan 50eFt legalább ha szakemberrel csináltatod.
2013. máj. 3. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Kb. 2000 Ft/nm anyaggal együtt, ha kaparni kell, alapozni, meg egy rétegben lefesteni.

Itt van egy tavalyi árlista, ez áfa nélküli.

[link]

És akkor még az ajtó, ablak az pluszban van.

A 20 nm-es szoba legyen mondjuk 5*4-es, és 2.8 magas, az kb. 50 nm fal+ 20 nm a plafon, tehát 70 nm körül van.

Ezért ablakkal, ajtóval együtt elkérnek olyan 150 ezer Ft-ot.

Sokkal jobban jársz, ha magad csinálod egy haveroddal, 20-30 ezerből megvan az egész a sörrel együtt.

2013. máj. 3. 22:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Huu a sört nem számoltam az előbb, igen az is kell minden képen!
2013. máj. 4. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!