Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mit tegyek a wc burkolatával?

Mit tegyek a wc burkolatával?

Figyelt kérdés
Újraburkoltuk a wc padlóját. A hely szűke miatt be kellett rakni a falba a wc öblítőcsövét, hogy minél több hely legyen elől. A kőműves kijelölte a métervonalat, ahhoz képest a vizes berakta a falba a wc öblítőcsövét (én is mértem és jól), majd a burkoló feljebb hozta a padlószintet (ekkor már nem voltam jelen) így a falból kiálló csőhöz képest a berakott csésze csatlakozási pontja pár centivel feljebb van, amit állítólag nehezen lehet kiküszöbölni. Milyen megoldások vannak? Van olyan, hogy flexibilis csővet rakok a fal és a csésze közé? Elviseli a rendszer, ha pár centit emelkednie kell a víznek? Nem szeretnék falat bontani sem és
2013. ápr. 21. 06:46
 1/3 anonim ***** válasza:
ki kell próbálni... egy flexi cső nem olyan drága, be kell rakni a wc-t ideiglenesen a helyére, és kipróbálni, hogy mit visz le a víz és mit nem... vannak olyan wc-k, amiknek olyan rossz a kialakítása, hogy alapból nem megy le semmi, van aminél meg rendesen megvan a löket... ki kell próbálni, szerintem nem lesz gond az a ~2 cm...
2013. ápr. 21. 07:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Az öblítést nyugodtan megoldhatod flexibilis csővel. A rendszer elviseli, ott nincs számottevő nyomás!

[link]

2013. ápr. 21. 07:30
 3/3 anonim ***** válasza:
A műanyag csövet melegítve simán meg lehet hajlítani!
2013. ápr. 21. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!