Kerti székeket szeretnék fából! Hogyan? (lent folyt. )
Figyelt kérdés
meguntam a törékeny müanyag székeket a bográcsozás körül! szeretnék csinálni fából, mert szeretek barkácsolni fa dolgokkal. Csak kellene valami a netről (képek a kezdethez vagy egy kis leírás) hokedlinél szebbet jobbat szeretnék azért :) egy kis háttámla meg egy kis kar. olyasmi mint a müanyagszékek :) ha tudsz linket akkor köszönöm!2013. ápr. 16. 07:09
1/14 anonim válasza:
Én egyszerűen fatuskókkal raktam körbe a tüzet és annyi. Kb. 50-60 cm magasak és 30-40 cm átmérőjűek.
2/14 anonim válasza:
Itt tudsz válogatni.
Bár én is tuskóból készíteném az ülőkéket és az asztalt is, ha lenne rá lehetőség.
3/14 anonim válasza:
4/14 anonim válasza:
KEszits padokat, a szek nagyon jo otlet, viszont tobb munka van vele, lehetne hosszabb padokat es melle 2 db szeket, nalam igy lett megoldva pl. a fatonk, tusko sem rossz megoldas, de kenyelmetlen, mivel nincs hattamasz, ezert ezt lehetne a grillezo melle, ha van ilyen.
5/14 A kérdező kommentje:
#3 Nagyon jó!! pont ilyenekre gondoltam! Nincs esetleg kép alulról hátulról + oldalról esetleg?
2013. ápr. 16. 09:03
6/14 anonim válasza:
#3: nagyon zsír!
Lécci tegyél fel még pár fotót, hátulról-oldalról. KÖszi!
7/14 anonim válasza:
Mánpedig bográcshoz békebeli hokedli való, nem ilyen háttámlás izé.
8/14 A kérdező kommentje:
ne csak a bográcsozásra gondolj! haverokkal sörözni, kártyázni?? hokedlin??? :DDD
2013. ápr. 16. 18:41
9/14 anonim válasza:
Na tessék:
Csináltam dupla széleset is, de abból hinta lett:
Mint írtam korábban, egy (Baumax-ban) megvásárolható kerti garnitúrát másoltam le.
Az ülőlap 60 cm széles, 45 cm mély (+10 cm kilóg a csavarozáshoz), elöl 35 cm, hátul 32 cm magasan van. A háttámlát a karfa tartja, hogy ne dőljön hátra. Lusta voltam csapolni, így a karfát a lábakhoz is csavarral rögzítettem.
10/14 anonim válasza:
A karfa a földtől számítva 55 cm-en van vízszintesen, a háttámla az ülőlap tetejétől 50 cm magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!