Ismeretlen 380V 6 kivezetéses villanymotor bekötése 220ra de hogyan?
Adott egy 2.2Kw-os jelenleg 380ról üzemelő motor de hazahoztam a cégtől és szeretném átkötni 220ra.Tudom hogy jóval gyengébb stb de nekem ha 7-800W-ot lead az már jó.
A motornak viszont nincs se adattáblája se normális kivezetése.Egyszerűen kijön a motorból 6 kábel 1színű és ennyi.Hogyan tudnám bekötni 220ra illetve mekkora üzemi/indító kondi kell?
Esetleg képet tudsz küldeni?
Én elgondolkodnék azon, hogy ezt eladom, és veszek helyette egyfázisút, amekkora kell (Már több mint tíz éve 230V/400V rendszer van, nem 220/380).
Javaslom szakmberhez vidd mert elképzelhető, hogy nem is lehet 220-ra kötni.
Villanymotortekercselő üzem biztosan megmondja a kapocstábla alapján.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-k..
de nem mindegy a tekercs kezdet és vég. ha ezeket felcseréled, nem igen fog elindulni. teljesítmény mellett a nyomatéka is igen kicsi lesz. így mindenképpen jobb ezt eladni és venni egy megfelelőt. a felfogatás és tengelyek szabványosítottak.
Én nemrég "kényszerűségből" megoldottam 1 ismerősnek.Kutya 1 munka volt nem is lett 100%-os csak kb 45. Nem minden 3 fázisút lehet átkötni 1 fázisra. Egyébként jobban járnál valami olcsó régi frekiváltóval(altivár,js mini) mert olcsóbb és üzembiztosabb is lesz a gép.
Villszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!