A lent említett szerszám márkák között milyen sorrend, van minőség szemphontjából?
Arra lennék kíváncsi , hogy melyik márkát hanyadik helyre raknád minőség alapján .
- Makita
- Bosch
- Hilti
- Hitachi
- Black&Decker
1 Makita (abszolút első szerintem)
2 Hilti
3 Black and decker (van egy 20 éves sarokcsiszolóm még mindig megy)
4 Hitachi
5 Bosch
-Makita
-Bosch
-Hilti
-Black&Decker
Makitából használtam sarokcsiszolót,falhoronymarót,nagy bontókalapácsot,akkus csavarhúzót,
Boschból sarokcsiszolót,nagy,kozepes és kis fúrókalapácsot,fúrót,porszívós fúrót,akkus fúrót kulombozo méretben,porszívót,lézeres mérot,
Hiltibol nagy bontókalapácsot,kozepes fúrókalapácsot,falhoronymarót,
Black&Deckerbol kis fúrókalapácsot,fúrót,sarokcsiszolót
Hitachival még nem dolgoztam.
A felsorolt márkák közül mindegyik jó
1. Makita
2. Bosch
3. B&D
4. Hitachi
5. Hilti
1. Hilti, Hitachi, Metabo
2. Makita
3. Bosch (kék)
4. Bosch (zöld, ne vegyél)
4. Black&Decker (ne vegyél, a mostaniak már nem olyan jó minőségűek)
1. Makita (DeWalt mellett etalon)
2. Hitachi (ipari minőség és megbízhatóság de általában kisebb teljesítmény mint az első kategóriában. Ide sorolható még pl.: Milwakee, Metabo)
3. Hilti, kék Bosch (sokat romlott mindkettő minősége de nem rosszak, munkára alkalmasak.
4. Black & Decker, zöld Bosch (vannak használható darabok de nem olyan tartósak mint régen. Kizárólag barkács célra alkalmankénti használatra alkalmasak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!