Van olyan festék, ami gyorsan szárad és tartós?
Figyelt kérdés
Rozsdamaróval kezelt vasra kellene, konkrétan fóliasátor vázra.2013. ápr. 6. 22:14
1/3 Ágh Ferenc válasza:
Minden nitróhigítós festék pillanatok alatt szárad, de neked inkább vastagabb bevonat kellene, ezek a festékek pedig bizony lassú száradásúak! Sajnos a fólia vasak nagyon ki vannak téve minden rossznak, úgy hogy én a lassú száradású, vastagabb bevonatúra szavaznék!
2/3 anonim válasza:
Keress villanyszerelős boltban zsugorcsövet. Kicsit nagybb kell mint amekkora a csöved, lehet, hogy tudsz méterre is venni, ha nem akkor 1 méteres darabokat. Ebbe beledugod a már meghajlított csövet, és hőlégfúvóval rámelegíted. Tutkó műanyagbevonat, és nagyon vastag. Ha méteres darabok vannak, akkor némi átfedéssel melegítsd egymásra. Az árát nem tudom, biztosan többe kerül mintha csak lekennéd valamivel, de ha bedugózod a végeit, és patyolattiszta a cső, akkor a büdös életbe nem kell többet foglalkozni vele és a fóliának is jobb lesz. Tutkófrankó vízálló.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen a vastagabb jobb lenne, de szorít az idő.
Növények eladásából élek és így nem tudok vetni, minden nap veszteség.
A pár héttel ezelőtti vihar tépte le a fóliát...
Zsugorcső?
Ismerem, de csak kicsiben. Termosztát hőérzékelőjénél használtam.
120 méternyi colos csőre szerintem kicsit drága lenne. Meg ráhúzni is bajos lenne, mert most hegesztettem rá a merevítővasakat (felül meg oldalt 1-1, meg már igencsak kikezdte a rozsda...).
2013. ápr. 7. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!