Mennyire jó tetováló festék a intenze zuper black fekete festéke? Vagy a Talens Indian ink fekete festék a jobb? Mert most Eternal fekete festékkel volt csinálva tetoválásom de valamiért kikopik elég gyorsan.
Az Eternal feketéje valóban nem a legjobb (pedig a többi Eternal szín tök jó).
A Talens Indian ink is jó (bár hivatalosan nem tetoválófesték), az Intenze Zupper Black-et is nagyon dicsérik, én viszont a Silverback Black-et javaslom, eddig az a legbrutálabb fekete jelenleg a piacon. Igaz, nem olcsó, de megéri az árát.
Az én egyik tetoválásom Intenze Suluape black-kel készült, több, mint fél éve, és még mindig korom fekete az egész, sehol foltok, pedig nagyobb felületen "tömött" fekete.
Egy másik tetoválásom ugyan szintén Intenze, de True black típusú festék, gyönyörű sötét, szinte koromszínű, de van egy kis kékes árnyalata.
Én abszolút fekete eléréséhez a Suluape-t ajánlanám, bár nem olcsó, de több alkalommal volt szerencsém hozzá, és tényleg gyönyörű fekete.
A technikai kérdésekben meg egyetértek az egyik előző válaszadóval, a technika, bőr, kezelés is nagyon sokat számít. Utóbbi talán a technika mellett az egyik legfontosabb tényező.
Az indian ink a legolcsóbb, mivel hivatalosan nem tetoválófesték, fél liter olyan 6-8ezer kb, bár néha nehéz beszerezni. A Silverback black 10ezer és 250 ml-es.
Egyébként hogyhogy így belevetetted magad a festékek tipusaiba, ha nem Te tetoválsz? Ennyire nem szokta a vendégeket érdekelni :)
(1-2. voltam, tetoválok)
Nem bántásból, de ez így elég fura hozzáállás a részéről (hogy veled veteti a festéket), s ebből nehéz arra következtetni, hogy minőségi munkát ad ki a kezéből.
De így már értem, miért ástad bele magad a festék tipusokba-árakba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!