Festett vörösök! Nektek is gyorsan kopik a festék?
Nekem havonta kell festenem. Tudom most nyár van és a nap is szívja, meg eleve szőke melírra van festve. De már kb. április óta. Ez mindig így marad? Ja és azt halottam hogy ha korpásodás elleni samponnal mosok hajat az is koptatja a vöröset. Ebből mi igaz?
22/L
Én egy évig vörös voltam. Nekem is havonta kellett festenem, nyáron nagyon csúnyán kiszívta a nap 1 hónap alatt is, télen kibírta a 2 hónapot.
Ezen szerintem nem lehet változtatni, én utána nagyon nehezen tudtam a hajamat barnává varázsolni. :(
Én míg vörös voltam, szintén iszonyhamar kikopott, mikor meguntam, és barnát akartam... Hát, akkor már levarázsolni sem lehetett a vöröset.
Kicsit paradox.
Igen, de van erre egy nagyon jó megoldás:)
Van egy Subrina nevezetű hajszínező hab, amit hajmosás után kell felvinni a hajra (törölközőszárazon, egyébként 1 mosásig tart), alaposan belefésülni. Én ezzel festem a lenövést is, meg a kopott színt is, és nagyon gyönyörű élénk árnyalatot csinál, ha alaposan belefésülöd.
Ha nedvesen nehezen fésülhető a hajad, akkor vegyél hozzá ilyen spray-t, ami erre való (pl.: gliss kur gyártmányok jók, és normál árkategória).
Maga a hajhab 1200-1500 ft, kb. 2-3 hónapra elég az én hátközépig érő hajamon. Szerintem megérős. Fodrászom is sokat használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!