A festett szőke hajat befogja a barna festék?
Figyelt kérdés
Nem sötétbarnára gondolok,világosabbra.Mivel a szőke világos szin,én úgy tudom,hogy egy világos szint mindig befog a sötétebb.Kérem valaki erősitsen meg,hogy jól tudom-e.
A válaszokat előre is köszönöm.
2011. jan. 31. 17:06
1/3 anonim válasza:
Szőkített haj előszeretettel dob le magáról mindent. Próba szerencse, de megszenvedsz vele, ha foltos barna-szőke-fosszín leszel pl. :S Inkébb ne ess neki otthon szerintem. De néhány festés után megfogja.
2/3 anonim válasza:
Nekem egyből megfogta a festett szőke hajam a barna festék.
Kitti
3/3 anonim válasza:
Nekem befogta,igaz pár helyen foltos(szarul kentem,első hajfestésem volt otthon,sürgős),mert eléggé engedi a színét.De majd hétvégén újrafestek és az már befogja:)Szóval 1-2 festés és jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!