Mivel töltsek meg egy babzsákot?
Ha babból kell a babzsák, akkor a babot, mielőtt beletennéd, tedd ki egy tálba, hogy észrevegyed. Amúgy a zsizsik a babba akkor költözik, mikor a bab még csak érik, és akkor mászkálnak ki belőle, mikor már ősszel kifejtik a hüvelyéből. Szóval ilyenkor, főleg ha bolti babot teszel bele, az nem zsizsikes már.
Ha mégis félsz a babtól, akkor szerintem mehet bele lencse, sárgaborsó, köles vagy rizs.
cseresznyemagot, búzát.
ez a kettö jó arra is hogy mikróba felmelegítsd és a fájos pocakra tedd, kis babáknál ajánlatos nagyon. de mindenre amire a meleg jó ez a párna kiválló. a meggy mag szerintem frankó.
Most érik a cseresznye és a meggy is... Veszel belőle, ha épp nincs otthon talonba meggyfád, és ugye a magot senki nem szereti lenyelni. :)
Azokat megmosod alaposan, hagyod kiszáradni, és mehet a zsákba.
"Ha mégis félsz a babtól, akkor szerintem mehet bele lencse, sárgaborsó, köles vagy rizs."
Igaz, vagy a babot tárold egy pár napig a mélyhűtőben, és azután már biztos, hogy nem lesz zsizsikes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!