Kézzel lehet babzsákot varrni?
Persze, hogy lehet, csak sokáig fog tartani.
De ha pont az a cél, hogy lekösd magad, akkor az pont jó.
Köszi!
Nem sietek!:)
Még egy kérdés, ha lehet! Damillal varrhatom? Mert azt írták,hogy erős cérna kell! Az erős nem? Vagy mi az ami nem szakad? Nem értek ehhez, de valamit muszáj csinálnom!:)
Lehet kapni ún. cipővarró cérnát, az biztosan elég erős lesz :)
Dupla cérnával varrd, és 15-20 centinként csomózd meg. Így ha valahol felfeslene az öltés, nem esik szét az egész, hanem elég csak azt a 20 centit újravarrnod.
Köszi!
Nem sietek!:)
Még egy kérdés, ha lehet! Damillal varrhatom? Mert azt írták,hogy erős cérna kell! Az erős nem? Vagy mi az ami nem szakad? Nem értek ehhez, de valamit muszáj csinálnom!:)
Köszi!
Még egy utolsó kérdésem lehet? Cipzárt nehéz belevarrni? Mert,hogy azt is kell!
Szia!
vegyél mindenképpen bőrvarró cérnát, damil szerintem nem jó, abból a vékonyak könnyen szakadnak, és az évek alatt elfárad, eltörik.
Mindenképp dupla varrás a jó, mert amikor beleülsz, nagyon feszül ám rajta a huzat! És ha tudod, akkor érdemes a huzatot is duplára csinálni, így nem jut ki belőle a töltet ha valamelyik réteg mégis elszakadna.
Amúgy ha türelmes vagy szerintem simán megvarrhatod kézzel :)
Köszi! Aranyos vagy!
Bőrvarró cérnát nem kaptam, ma lehet,hogy érkezik, de nem biztos. A farmercérna nem jó helyette! Nagyon erősnek tűnt, nem tudtam elszakítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!