Vékony lemezt 1mm-eset mivel lehet hegeszteni?
Akkor inverteres 5- 10 amperrel felejtős igaz?
amugy autó kasznit szeretnék vele ponthegesztésel javitani persze csak saját járgányt ezért érdeklődöm mivel lehet
Hy!
Én hegesztő vagyok,1-es lemezt megtudok hegeszteni "trafóval","co-val",lángal,avival,és ha eljutok ahoz a technológiához akkor lézerrel is :)
Én a Co gépeket ajánlom!Azt viszonylag könyebb elsajátítani mint a többi technológiát.Régebben nézegettem Én is a probeles gépeket,de az túl olcsó és nem tűnik valami jónak,és nézd meg hogy mennyibe kerül a porbeles huzal hozzá.
Én a helyedben sima co ghépet vennék rendes palackkal,elsőnek azért mert jobb az anyag beégése,olcsobb a huzal és a co sem olyan drága (nem étkezési szénsav)
Amire viszont figyelj oda vételkor:
Az a jó ha minnél több ampert tud,és van neki olyan hogy hány százalékon működik max teljhesítménnyel,na ez bekapcsolási időnek nevezik és százalékban van megadva,magyarul egy 160 amperos gépnél ha 30 % bekapcsolási idő van akkor bizony a gép az igen gyenge .
Amire még oda kell figyelni,nézd meg milyen biztosítékod van otthon,ha mondjuk 16 amperos biztid van és a gépbe pedig 24 ampert vesz fel akkor levághatja a gép nagyobb teljesítménynél vagy mi.
Használtan is érdemes venni ,de ahhoz már inkább jobb ha értesz hozzá,ha invertert akarsz venni vagy awi gépet akkro ajánlom azokat amit a strausz néven árulnak,tökéletes kínai koppintások,erős is és nagyon tuti és jóval olcsóbb mint a többi újonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!