Eltört fa tárgyakat tényleg meg lehet hegeszteni hurkapálcikával?
Figyelt kérdés
Eltört a kés tartóm. Valaki azt mondta, hogy trafóval és hurkapálcikával meg lehet hegeszteni. Ez tényleg igaz?2011. dec. 10. 21:22
1/12 anonim válasza:
h a fát is meg tudod olvasztani mint a vasat akkor igen . E egy nagyon régi szakmunkás szivatás.
2/12 anonim válasza:
Igaz, épp most hegesztettem meg a szék támláját.
De csak a fenyőpálca jó.
3/12 anonim válasza:
Van technológia a fa hegesztésére,csak annyira drága hogy nem éri meg !
Jelenleg fát csak szöggel,csavarral,ragasztóval,enyvel,gyantával,speckós faragasztóval lehet összehekkelni.
de az hogy trafóval hurkapálcikáva fát hegeszteni :)
Ez majdnem olyan hogy dinamóval hegesszél meg alumíniumot! :)
Vagy üvegdomborítókalapács,vagy reszelőzsír :)
4/12 anonim válasza:
Ez jó, még nem hallottam! a mi időnkben még a nikkelezett szemmérték volt a menő!
:D
6/12 anonim válasza:
írd be a kanyarfúrót a google-be.
meglepődnél de létezik :)
7/12 anonim válasza:
Az attól függ mert ha fenyő a késtartó akkor bükkfa pálcával ne csináld csak ha védőgázas hegesztőd van ,de előtte a munkadarabot 2 órára 300 fokon kell előmelegíteni és Kotányi húspácba kell beleforgatni,viszont mikor lehűl akkor fenyő forgáccsal kell befedni hogy görcsök mentén meg ne repedjen.Jó munkát ha sikerült írj.
8/12 anonim válasza:
Lehet kapni vastagabb hurka pálcikát,3,2mm,azal próbálmeg ,nekem vitte az asztal lábát,pedig az akácfa.
9/12 supra01 válasza:
10/12 anonim válasza:
igen lehet.... csak jól meg kell gyújtani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!