Milyen típusú lézeres távolságmérőt, illetve lézeres szintezőt ajánlotok?
Figyelt kérdés
Kérem, csak olyanok írjanak, akik használtak már ilyen műszereket és van releváns véleményük, google találatokat légyszi ne másoljon be ide senki. Köszi! :)2013. márc. 27. 18:37
1/7 anonim válasza:
Én nem használtam ilyet de ha vennem kéne akkor tuti hogy bosch vagy makita műszert vennék.Láttam már egyet Bosch-ba ,hát nem láttam egyszerű készüléknek...
2/7 anonim válasza:
Én eddig csak Bosch márkájút használtam, az nagyon megbízható volt.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 29. 09:59
5/7 anonim válasza:
És Stanley-t használok. Nincs vele gond.
6/7 anonim válasza:
Én azt mondom próbálj ki többet ha lehetőséged van rá, milyen gyorsan mér, mennyire látod a lézerpontot kültérben, pontosság (egymás után többször uazt a távolságot), ha durvább a célzott felület hogyan viselkedik.
Nálunk az irodában már csak Leica lézeres távolságmérők [link] vannak, nincs velük gond sem kültérben sem beltérben. Korábban használtunk több márkát is, de lassabbak voltak és 1-2 év alatt tönkrementek persze kicserélték garba de addig jöhetett megint a mérőszalag :(
ki kell próbálni, neked melyik az amelyik kézre áll és tudásban, használhatóságban és sebességben megfelelő.
7/7 anonim válasza:
Ha lézeres távolságmérő, akkor csak Leica!
Nézd meg pl itt: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!